DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

YEŞİLÇAM RÜZGARI TUZLA’DA ESTİ “YILDIZLAR ALTINDA SİNEMA”

Bol Kahkaha, Biraz Hüzün, Eskiye Özlem ve Nostalji… Tuzla Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerine Bir Yenisini Daha Ekleyerek Açık Hava Sinemasında Yeşilçam’ın Unutulmayan Filmlerini Tuzlalı Sinemaseverlerle Buluşturuyor.

COVID 19 Sürecinde Alınan Kararlar Sonrasında Sosyal Ortamlarda Yapılacak Etkinlikler de Kurallara Uyularak Gerçekleştiriliyor. Tuzla Belediyesinin Yaz Akşamları İçin Düzenlenen Özel Etkinliğinde Sosyal Mesafe Ayarlandı ve Hemşerilerimiz İçin Unutulmaz Bir Nostalji Akşamı Gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Amfi Tiyatro 10 Haziran Akşamı Yapılan Film Etkinliğinde 1978 Yapımı Orhan Aksoy’un Unutulmaz Neşeli Günler Filmi Sosyal Mesafeye Uyularak ve Gerekli Tedbirler Alınarak Gösterildi. Amfi Alanına Girmeden Önce Ateş Ölçer İle Film İzlemeye Gelenlerin Ateşi Ölçülerek Maskesiz İçeriye Alım Olmadı. Aileler İçin Localar, Bireysel Gelenler İçin de Sosyal Mesafeli Oturma Düzeni Uygulandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Yerel Yönetim Hizmetlerinde Sadece Rutin Belediye Hizmetleri İle Değil, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler İle de Ön Plana Çıkmayı Düşünüyoruz. Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarımıza Dünya Vatandaşı Olmayı Vaad Etmiştik. Şimdi Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Faaliyetleriyle, Bundan Sonraki Bütün Çalışmalarımızda Tuzla Halkına En İyi Şekilde Bu Hizmetleri Götüreceğiz. Yeniden Başlayan Etkinliklerimiz Çok Geniş Bir Çerçevede Düzenleniyor. Bir Şehirde Olması Gereken Her Türlü Sosyal Faaliyeti, Kültür ve Sanat Etkinliklerini Yapmaya Devam Edeceğiz” Dedi.

Filmi İzlemeye Gelen Emre Tetik, “3 Aydır Evdeyiz. Bugün Buraya Sinemaya Geldik. Tuzla Belediyesi’ne Teşekkür Ederiz” Dedi.

Zeynep Tetik İse, “Neşeli Günler Filmini İzliyoruz. Belediye Başkanı Şadi Bey’e Bize Bu İmkânı Sunduğu İçin Çok Teşekkür Ederim” Şeklinde Konuştu.

Yazlık Sinema Denilince Akla Gelen Mısır ve Gazoz Hemşerilerimize Film Öncesinde Verilerek Eski Günlerdeki Gibi Birlikte Film İzleme Deneyimi Yaşatıldı. Tuzla’da Yazlık Sinema Keyfi İlerleyen Günlerde Farklı Filmlerle de Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLERİNE YENİ GÖREVLER

HIZLI YORUM YAP