DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR GÜRSES KILIÇ’TAN GALATASARAY MAÇIYLA ALAKALI BASIN AÇIKLAMASI

ÜNLÜ TEKNİK DİREKTÖR GÜRSES KILIÇ’TAN GALATASARAY MAÇIYLA ALAKALI BASIN AÇIKLAMASI

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası’nda Oynadıkları Galatasaray Maçı Sonunda Yaşanan Olaylarla İlgili Basın Açıklaması Yaptı. Gürses Kılıç, “Galatasaray İle Oynamış Olduğumuz Türkiye Kupası Müsabakasının Ardından Yaşanan Olaylar Tarafımca Üzüntüyle Karşılanmıştır. Maçın Sonunda Yaşanan Olaylar ve Olayların Bu Noktaya Gelmesi Tarafıma, Temsil Ettiğim Büyük Tuzlaspor Camiasına, Oyuncularıma ve Büyük Galatasaray Camiasına Zarar Vermektedir” Dedi.

İŞTE GÜRSES KILIÇ’IN GALATASARAY MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI;

17.12.2019 Tarihinde Galatasaray İle Oynamış Olduğumuz Türkiye Kupası Müsabakasının Ardından Yaşanan Olaylar Tarafımca Üzüntüyle Karşılanmıştır. Maçın Sonunda Yaşanan Olaylar ve Olayların Bu Noktaya Gelmesi Tarafıma, Temsil Ettiğim Büyük Tuzlaspor Camiasına, Oyuncularıma Ve Büyük Galatasaray Camiasına Zarar Vermektedir. Maç Sonunda Yaşanan Olaylarla İlgili Yapmış Olduğum Açıklamalar Kesinlikle Türk Futbolunun En Büyük Kulüplerinden Olan Galatasaray Camiasını Ve Yıllardır Türk Futboluna En Üst Seviyede Hizmet Etmiş Hocası Sayın Fatih Terim’i Hedef Almak Maksadıyla Yapılmamıştır. Fakat Söz Konusu Müsabaka Sonrasında Anlatmak İstediklerim, Müsabakanın ve Sonrasında Yaşanan Tatsız Olayların Yaratmış Olduğu Gerginlik Nedeniyle Belki de Tarafımca Yanlış Seçilmiş Sözcükler Nedeniyle Kamuoyunda Farklı Bir Anlamın Çıkarılmasına Sebebiyet Vermiştir. Bu Sebeple de Bu Açıklamayı Kamuoyu İle Paylaşma Zarureti Hasıl Olmuştur.

Belirtmek İsterim ki, Maç Sonunda Yaşanan Gerçeklikler Karşısında da Temsil Etmiş Olduğum Camiayı ve Bu Forma İçin Mücadele Eden Futbolcularımı Savunmak da Benim En Doğal Hakkım Hatta Görevimdir. Kariyerim Boyunca Kamuoyunun Malumu Olduğu Üzere Asla Provakatif Eylemler İçinde Bulunmayıp, Her Zaman Sporun Birleştirici Yanını Kendime İlke Edinmiş Birisiyim ve Bu Kutsal Mesleğimi de Bugüne Kadar Bu İlke Çerçevesinde İfa Ettim. Bu İlke Doğrultusunda da Sadece Bağlı Olarak Çalıştığım Kulüplerin Menfaatleri Doğrultusunda Hareket Edip Hiçbir Surette Kimseden Emir veya Talimat Almadım. Kamuoyunda Tarafımı Yıpratmak İçin Sıkça İfade Edilen “Bazı Kişilerden Talimat Aldı” Şeklindeki Yaklaşımları ve Karalama Kampanyalarını da Bu Doğrultuda Kabul Etmem Mümkün Değildir. Bu Hususta, Tüm Telefon Görüşmelerimin, Mesajlaşmalarımın, Banka Hesap Hareketlerimin Herkes Tarafından İncelenebileceğini de Belirtmek İsterim.

Futbolcumuz Gökhan Çıra’nın Kadroya Alınması da Asla Provakasyon Unsuru İçermemekte Olup, Gökhan Çıra Müsabakadan 22 Gün Önce Ameliyat Olduğunun Yine Müsabakadan 1 Hafta Öncesinden Beri Takımla Birlikte Tüm İdmanlara Katıldığının Kamuoyunca Bilinmesini İsterim. Dolayısıyla Gökhan Çıra’nın Kadroya Alınması Tamamıyla Teknik Bir Karardan İbaretir. Bu Doğrultuda Kamuoyunda Dillendirilen “ Rakip Takım Futbolcularının Zarar Görmesi İçin Bazı Eylemler İçinde Bulunduğum” Suçlamalarını da Yıllardır Türk Futboluna Hizmet Eden ve Onlarca Genç Oyuncuyu Türk Futbolu’na Kazandırmış Bir Teknik Adam Olarak Kabul Etmem Mümkün Değildir. Yarıştığımız Liglerin Farklı Olduğu Galatasaray Kulübü İle Türkiye Kupası Eşleşmemiz Dışında Herhangi Bir Rekabet İçerisinde Değiliz, Kaldı ki Öyle Olmuş Olsaydık Dahi Sahada Mücadele Eden Her Futbolcunun Takım Gözetmeksizin Tarafım İçin Değerli Olduğunun Ve Sebepsiz Yere Ceza Almasının Tarafımca İstenmeyeceğinin Bilinmesini İsterim. Yıllardır Türk Futboluna Hizmet Eden Biri Olarak Galatasaray’ın ve Bütün Türk Kulüplerinin Gerek Şampiyonlar Ligi’nde Gerekse Ülkemizi Temsil Ettikleri Her Mecrada En Üst Seviyelere Kadar Gelmesin de Şahsımın Göğsünü Kabartacak Bir Gurur Vesilesi Olacağını Kamuoyunun Bilgisine Sunmak İsterim. Bu Husus Üzerinden Yapılan Manipülasyonların da Bu Vesileyle Sona Ermesini, Bunların Yerine Türk Futbolunun Nasıl Daha İleri Seviyeye Ulaşacağı Hususunda Çalışılmasını, Tartışılmasını Dilerim.

Ancak Bununla Birlikte, Yaşanan Olaylar Üzerine Şahsım Ve Çocuklarıma Karşı Linç Girişimlerini Ve Karalama Kampanyalarını Sindirip Sessiz Kalmam da Mümkün Değildir. Zira Şahsi Telefon Numaram Sosyal Mecralarda Paylaşılıp, Telefonuma Sayısız Hakaret ve Tehdit Mesajları, Aramaları Gelmektedir. Söz Konusu Linç Kampanyasını Başlatan, Alet Olan Herkes Şahsımın da Bir Baba Olduğum Unutmamalıdır. Yaşanan Bu Olaylar Neticesinde Birtakım Çevrelerce Hedef Alınıp Hakaret Ve Tehdit Mesajları İle Karşı Karşıya Kalmak Tarafımın ve Çocuklarımın Günlük Hayatının da Etkilenmesine ve Büyük Bir Mağduriyet İle Karşı Karşıya Kalmamıza Sebep Olmuştur. Hatta Gerek Kendimin, Gerekse de Çocuklarımın Can Güvenliğine Karşı Yöneltilen Tehditler Büyük Bir Huzursuzluk İçine Girmemize Sebebiyet Vermiştir. Kamuoyunda Yaratılan Algı Nedeniyle Okula Giden Çocuklarım Okulda Dahi Bu Tarz Hedeflerin Odağı Olmaktadırlar ve Eğitim Hayatları Etkilenmektedir. Bu Noktada, Gerek Şahsıma Gerekse De Aileme Aleni Hakaret ve Tehdit İçeren Sözler Yönelten Kişiler Hakkında Da Yasal Haklarımın Kullanılacağının Da Bilinmesini İsterim. Bu Vesileyle Aileme Kadar Uzanan Bu Huzursuzluğun Sona Ermesi En Temel Dileğimdir. Son Olarak, Bugüne Kadar Olduğu Gibi, Bugünden Sonra da Gerek Futbol Adına Gerekse de Futbol İle İlgili Yaşanan Olaylar Adına Hiçbir Zaman Gerçekleri ve Gördüklerimi Konuşmaktan İmtina Etmeyeceğimi Kamuoyunun Bilgisine Sunarım.

Saygılarımla

Gürses Kılıç

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİNYOR TERİM VE CİMBOMA YAKIŞMADI CANIN SAĞOLSUN TUZLASPOR

HIZLI YORUM YAP