DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

“UMUT ÜLKESİ” PROJESİNİN FİNAL TOPLANTISI TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Katılıcılar, Proje Toplantısında Projenin İlerleme Süreci Hakkında Bilgi Alışverişinde Bulundular. Ayrıca Şu Ana Kadar Gerçekleştirilen Faaliyetler ve Geliştirilen Fikri Çıktılar Üzerine Değerlendirmeler Yaptılar. Proje Final Raporu, Mobilitytool+, Erasmus+ Project Results Platformları, Projenin Yaygınlaştırma ve Sürdürülebilirlik Stratejileri Üzerine Görüşmeler Gerçekleşti. Toplantı Esnasında Katılımcılar, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Mülteci ve Göçmenler İçin Düzenlenen Merkez Binadaki ve Orhanlı’daki Kursları Ziyaret Ettiler. Katılımcıların Bu Sayede Tuzla’daki İyi Uygulama Örneklerini Yerinde Görme Fırsatları Oldu.

Projemizin Ortakları Arasında Yer Alan İtalya – Magenta Belediyesi’nden Belediye Başkanı Chiaracalati de Proje Toplantısına Katıldı ve Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı Makamında Ziyaret Etti. Ziyarette İlerideki Proje İşbirlikleri Üzerine Görüşmeler Gerçekleştirildi.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Merkez Binasında Gerçekleştirilen Toplantı Verimli Geçti. Proje Toplantısı Esnasında Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Metin Çangır, Gelen Misafirlere Çeşitli Hediyeler Verdi. Çangır, Magenta Belediye Başkanı’nı Makamında Ağırlayarak, Proje İşbirliklerimizin Sürmesi Temennisinde Bulundu.

Katılımcılar Ayrıca Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Tarafından Hazırlanan Merkez Binadaki Sergi Açılışına Katıldılar ve Binadaki Sergi Alanlarını Gezdiler.

Son Olarak İtalya’dan Magenta Belediyesi, Yunanistan’dan Theınstitute Of Entrepreneurship Development, İsveç’ten Integration För Alla, Slovenya’dan Terraveraassociationforsustainable Development, Polonya’dan Stowarzyszenieklubsportowy ACTIVITA  ve Tuzla Kaymakamlığı Temsilcilerine Ev Sahibi Kuruluş Olarak Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Metin Çangır, Katılım Sertifikalarını Takdim Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN İLK VE TEK FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU MAHİR İZ’DEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

HIZLI YORUM YAP