DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZSİAD’IN BAŞARILI BAŞKANI ERKAN YAVUZ ATAGÜN GÜVEN TAZELEDİ

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayında İş Adamlarının Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşen Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği 1. Olağan Kongresi Kurucu Başkan Erkan Yavuz Atagün Oluşturduğu Tek Listeyle Gerçekleşti. Faaliyet Raporları, Bütçe Okunarak Kabul Edildiği Olağanüstü Kongrede Yeni Dönem Planı ve Projeler Kurucu Başkan Erkan Yavuz Atagün Sinevizyon ve Sunum Eşliğinde Anlatarak Katılımcıları Bilgilendirildi.

Divan Başkanlığını Murat Kant Divan Üyeliklerini Sadi Kurcan ve Hilmi Kibar’ın Yaptığı TUZSİAD 1.Olağanüstü Kongresine Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk TUGADER Kurucu Başkanı Oğuzhan Bayrak Tuzla’nın Tanınmış İş Adamları ve Dernek Üyeleri Katıldı.

Kastamonu Milletvekili, Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyesi Murat Demir TUZSİAD Üyesi Olmaktan Onur Duyduğunu Sanayi Bölgesi Tuzla’nın İş Adamları İle Özellikle İlçede İş Potansiyeli Ve Büyüyen Tuzla’nın Ekonomisine ve Gelişmesine Büyük Rol Oynayacağını İfade Etti. Demir 2019 Yılında Başkanlık Sistemi İle Şuan Hükümetimiz Tarafından Yapılan Çalışmalar İle Ekonomi Anlamında Yatırımda Göz Önüne Alınarak, Büyüyen Türkiye’de İş Dünyasına Önemli Bir Görev Düştüğünü TUZSİAD Bu Kapsamda Tuzla’da Çalışmaları İle Faaliyetleri ve Yaratacağı İstihdamlar İle Tuzla’ya Büyük Katkı Sağlayacağını Düşündüğünü Kongrenin Hayırlı Olmasını Diledi. Başkan Atagün ve Yeni Yönetimine Başarılar Dileyen Demir Tuzla’nın Büyümesinde ve Kalkınmasında Geliştirdiği Projeler ve Çalışmalardan Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Ayrıca Teşekkür Etti.

TUZSİAD’ın Çalışmalarına Önem Veren Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Kongrenin İlçemize Hayırlı Olması Temennisiyle Sözlerine Başlarken İstanbul’un Sanayi Yoğunluğuna Tuzla’nın Önemine Yer Verdi. İş Adamlarının ve Sanayicilerin İşi Zordur Özellikle Yaşadığımız Süreçte Zorluklara Rağmen Bugüne Kadar Yaptığınız Çalışmalar Ve Yardımlardan Dolayı Emeği Geçen Herkese ve Bundan Sonra Emeği Geçecek Olanlara da Teşekkür Ediyorum Hepinizden ALLAH Razı Olsun.

Başkan Yazıcı; Özellikle Devletimizden ve İş-Kur’dan ALLAH Razı Olsun Belediye Başkanı Olarak Biliyorsunuz Her Perşembe Halk Günü Gerçekleştiriyorum Burada İş İsteği Konusunda Ciddi Talepler Alıyorum Çok Sıkıntılı Zor Bir Dönemden Geçtik Ama Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Devletimizin Duruşu İle Hep Beraber O Günleri Atlatarak Ekonomi Olarak da Büyüyen Bir Türkiye’ye Doğru Gidiyoruz Tabi ki Burada Devletimizin Teşvik ve Yatırımları İş Adamları ve Sanayicilerimizin Kararlığı ve Özverileri Önemli Rol Oynadı Bir Ağabeyimizin Lafı Var Sanayici Deli Adamdır Der Ama Bu İşin Deliliğini Yapan İnsanlara İhtiyacımız Var Ülkemizin Ve İlçemizin Gelişmesi, Büyümesi İçin Sanayicilere İhtiyacımız Var İlçemizde Ve Ülkemizde Bu İnsanların Sayısının Artması Dileğiyle Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Erkan Yavuz Atagün Başkanı ve Yönetimini Tekrar Tebrik Ediyor Bundan Sonra Yapacağınız Tüm Çalışmalarınızda İstihdamlarınızda Tuzla İçin Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Yaptığı Selamlama Konuşmasında Kongrenin Hayırlara Vesile Olmasını Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Tuzla’da Önemli Bir Görev Üstlendiğini Tuzla Belediyesi Olarak Başkan Yazıcı ve Ekibinin Her Zaman Yanlarında Olduğunu Açıkladı. Kongrenin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi. Tuzla Basınının Bir Araya Gelerek Oluşturduğu TUGADER (Tuzla Gazeteciler Derneği) Hayırlı Olması Temennisinde Bulunan Başkan Yardımcısı Çabuk Kurucu Başkan Oguzhan bayrak Nezdinde Tüm Basına da Başarılar Diledi.

TUZSİAD YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

ERKAN YAVUZ ATAGÜN (BAŞKAN)

ADNAN KANITOĞLU (BAŞKAN YARDIMCISI)

HAKAN MANİCİ

AVNİ RAKICI

ABDURRAHMAN KORKMAZ

ABDÜLMUTTALİP ÖRS

SELAHATTİN SARI

SADİ KURCAN

BÜLENT YÜKSEL

CANER KAPLANER

CENGİZ TANRIGÜL

ERDAL AYAYDIN

EKREM SAKAR

FATİH CÖMERT

HİLMİ KİBAR

HASAN KURTKAPAN

HAKAN TÜZÜN

İLHAN MERAL

İKRAM ARAZ

KÜRŞAT ÖZCAN

ENGİN BALTACI

MURAT KANT

MUSTAFA BATI

MUSTAFA BÜLBÜL

MURAT BAL

MURAT BAŞ

MEHMET ÇABUK

MUSTAFA SEVİM

LEVENT AYAZ

ÖNDER UZUN

SAVAŞ KARAOĞLANOĞLU

ŞAFAK ÖZKAN

TUNCAY ŞENOL

VEDAT ERKAN

VEYSEL ERTAŞ

YAKUP YILMAZ

TUZSİAD 1.Olağanüstü Kongresi Sonunda Tekrar Kürsüye Gelerek Teşekkür Konuşması Yapan Erkan Yavuz Atagün Sorumluluklarımızın Farkındayız Kongremizin İlçemize Hayırlı Olmasını Diliyorum. Daha Önemli Çalışmalara Hep Birlikte İmza Atacağız. Katılım ve Desteklerinde Dolayı Hepinize Teşekkür Ederim Dedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NİN ADINI KULLANARAK DOLANDIRICILIK YAPAN HATİCE ENGİNAR SONUNDA SUÇÜSTÜ YAKALANDI

HIZLI YORUM YAP