DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • TUZLASPOR BAŞKANI ERDOĞAN BİZ KENDİMİZİ ÇOK İYİ BİR TUZLALI HİSSEDİYORUZ

TUZLASPOR BAŞKANI ERDOĞAN BİZ KENDİMİZİ ÇOK İYİ BİR TUZLALI HİSSEDİYORUZ

Tuzlaspor Başkanı Murat Erdoğan, Başkan Yardımcısı Cihan Haspolatlı ve Ali Kanıçok TUGADER (Tuzla Gazeteciler Derneği) Başkanı Oğuzhan Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyelerini TUGADER Dernek Merkezinde Ziyaret Ettiler.

BAŞKAN BAYRAK DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Samimi Bir Ortamda Geçen Ziyarette Tugader Başkanı Oğuzhan Bayrak Dernek Hakkında Bilgi Verirken “ Tuzla’da ki ve Komşu İlçelerdeki Gazetecileri Bir Araya Getirerek Güzel Bir Oluşum Gerçekleştirdik. Tuzla’nın Güçlü Bir Sivil Toplum Kuruluşu Olma Yolunda Kollarımızı Sıvadık. Dernek Kuruluşumuzun Üzerinden Kısa Bir Süre Geçmesine Rağmen İyi Projelere İmza Atıyoruz…Önümüzde Gerçekleştireceğimiz Çok Güzel Projelerimiz Var…Bu Kapsamda İlçemizin Çeyrek Asırlık Spor Kulübü Tuzlaspor’un Her Zaman Yanındayız…2.Lig Temsilcimizin Başarısı Tuzla’nın Başarısıdır.” Dedi.

MURAT ERDOĞAN GAZETECİLERİN SORULARANI CEVAPLANDIRDI

Tuzlaspor Başkanı Murat Erdoğan İstanbul’da İlçe Bazında Gazeteciler Olarak Örgütleşen Tek İlçenin Tuzla Olduğunu Öğrendiğini Söyleyerek “Tuzlaspor Kulübünü Devir Aldığımız Günden Beri Tuzlalı Gazetecilerin Desteklerini Her Zaman Gördük ve Hissettik…Onları Şimdi Dernek Çatısı Altında Görmek Memnunluk Verici Başkan Oğuzhan Bayrak Nezninde Tüm Basın Kuruluşu Temsilcilerine Hayırlı Olmasını Diliyorum” Dedi.

TUZLASPOR’U SATMAYACAĞIZ

Son Günlerde “Tuzlaspor Satıldı” Söylentileri Üzerine Açıklamada Bulunan Tuzlaspor A.Ş Başkanı Murat Erdoğan “Bu Söylentiler Üzerine Bizleri Arayarak Tuzlaspor’a Talip Olmak İsteyen Çok Kişi Oldu. Ancak Biz Her Defasında Kendilerine Olumsuz Yanıt Verdik…Bu Kulübü Kesinlikle Satmayacağız” Dedi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Bir Gönül Bağlarını Olduğunu Söyleyen Erdoğan “Şadi Bey’e Verdiğimiz Bir Söz Var…Bu Kulüp Kesinlikle Tuzla Sınırları İçerisinden Hiçbir Yere Taşınmayacaktır. “ Dedi.

BİZ KENDİMİZİ ÇOK İYİ BİR TUZLALI HİSSEDİYORUZ

Tuzlaspor Yönetim Kurulunun Hepsinin Kendisini Çok İyi Bir Tuzlalı Hissettiğini Söyleyen Murat Erdoğan “Tekrar Ediyorum Bu Kulüp Kesinlikle Satılık Değildir. Eğer Kendilerini Bizden Daha İyi Tuzlalı Hisseden Varsa Kulübü Zararına Devretmeye Hazırız” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALECİ DEVLEŞTİ FUTBOLCULAR COŞTU TAKIM 3 PUAN HASRETİNE SON VERDİ

HIZLI YORUM YAP