DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

TUZLASPOR BAŞKANI ERDOĞAN BAKIN NELER AÇIKLADI

Yerel Basınla Kahvaltı Buluşmasında Önemli Açıklamalarda Bulunan Tuzlaspor Kulüp Başkanı Murat Erdoğan ve Yardımcısı Ömer Erdoğan Sizleri Bir Aile Olarak Görüyoruz Dedi ve Tuzlaspor İle Alakalı Merak Edilen Tüm Konulara Açıklık Getirdi.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Murat Erdoğan Başkan Yardımcısı Ömer Erdoğan Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu. Daha Önce Yapmak İstediğimiz Bir Toplantıydı Tuzlaspor A.Ş Olarak Geldiğimizden Beri Planlamıştık Bizim Sizlere Kapımız Her Zaman Açık Dilediğiniz Zaman Dilediğiniz Konuda Bizlerle İrtibata Geçebilirsiniz Eleştirilerinizin Daha İyi Tuzlaspor İçin Olduğunu Düşünüyoruz Ciddi Alıyoruz Dedi.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan Geldiğimiz Günden Bugüne Kadar Yanımızda Olan Bizlere Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Sizlerin Aracılığıyla Teşekkür Etmek İstiyorum. Tuzlaspor’u Süper Amatör Ligden 5 Yılda 4 Şampiyonlukla Destansı Bir Başarı İmza Atan Sorunsuz Bir Kulüp Teslim Eden Tuzlaspor Eski Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetimine de Teşekkür Ederiz. Geldiğimizden Beri Bir Linç Kampanyasıyla Karşı Karşıyayız Ama Zaman Gösterecek ki Bizlerde İyi İnsanlarız Tuzlaspor İçin İyi Şeyler Yapmak İstiyoruz Tarihte Bir İlki Gerçekleştirdik Yeni Başarılara da Hep Birlikte İmza Atmak İstiyoruz Şeklinde Konuştu.

İlk Önce Hedefimiz Tesisleşmek Olduğunu İfade Başkan Erdoğan Bir Projeyi Sunduk Cevap Bekliyoruz Tuzla’ya Çok Modern Bir Tesis Kazandırmak İçin Çabalıyoruz Şeklinde Konuştu. Yeni Sezona Yetişmeyecek Olan Stat Projemize Devam Ederken Mevcut Olan Stadımızda Çok Sakatlık Yaşadık Yeni Sezonda Çim Saha da Oynamak İstiyoruz Çalışmalarımıza Başladık Bunun İçin Sezon Biter Bitmez Faaliyete Geçireceğiz İfadelerini Kullandı.

TUZLASPOR İSMİ DEĞİŞMİYECEK TAŞINMAYACAK

Genel Kurul’da Tuzlaspor’un Adı Değiştirilemez Maddesini Değiştirebiliriz Başka Yere Taşıyabiliriz Ama Bizim Böyle Bir Düşüncemiz Kesinlikle Yoktur Hiçte Düşünmedik Bizlere Bir Takım İftiralar Atanlar Var Ama Gerçek Budur Böylede Olacaktır İsim Değişikliği ve Taşınma Söz Konusu Bile Olamaz Dedi.

Tuzlasporumuzun Başarısında Emeği Olan Taraftarlarımızın Stada Gelmemesi ve Süreçte Yaşananlarla Alakalı Yaşanan Konulara da Değinen Erdoğan Antalya Kampında Yaşananlarla Alakalı Değindiği Konuda Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan’ın da Şahit Olduğu Konu da Nafız Hacıalioğlu’nu Muhatap Almamız İçin Videoları Silmesi Gerekir Mahkemeye Vermemeyi Ancak O zaman Düşünürüm Sözlerini Teyit Ettirdi. Şahsımıza ve Ailemize Yaptığı Hakaretleri Kabul Edemeyiz. Bizimle Süper Lig Hedefimize Yürümek İsteyen Herkese Kapımız Açıktır Dedi.

Taraftarın Bilet Fiyatları Pahalı Tepkisini Şu Sözlerle Savundu Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var Bizim Hiçbir Reklam Gelirimiz Yok Kulübümüzün Taraftarları Atkısıyla Formasını Alacak Takımına Destek Olacak 20 TL Bilet Fiyatı da Çok Değil Dedi. Teknik Heyet Konusuna da Değinen Erdoğan Ümit Davala Süresiz Takımın Teknik Patronudur. O Ne Zaman Yoruldum Derse Kendisi Bırakır O Zamana Kadar Çıkarsakta Düşersekte Başarılı Olursa da Olmazsa da Bizim Teknik Patronumuzdur Kararımız da Nettir.  Süper Lig Hedefi Olan Bir Kulübüz Bunuda Sizlerle Teknik Patronumuzla Taraftarlarımızla Hep Birlikte Olursak Seneye PTT 1.Lig Ardından da Süper Lig Çıkarak Başarmak İstiyoruz Dedi.

TOPLANTI SONRASI ANTRENMAN İZLEDİK

Toplantı Sonrası Katıldığımız Antrenmanda Takımı İzleyerek Teknik Patron Ümit Davala’dan Takım Hakkında Bilgi Aldık. Haftasonu Oynanacak Menemen Belediyespor Maçı İçin Tuzla’da Gerçekleşen Antrenmandan Sonra Dinlenen Futbolcularımız Cuma Günü İzmir’e Giderek Hazırlıklarını Burada Devam Edecek. Hedefimiz 3 Puan Olduğunu Söyleyen Davala Futbolcularıma Güvenim Tam Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL DERBİSİ TUZLASPORUMUZUN

HIZLI YORUM YAP