DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’NIN YILDIZLARI, ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLİYOR

‘Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-5’ Ödül Töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler Katıldı.

BAŞARILI BİRER ÖRNEK OLARAK YER ALIN

Ödül Töreni “Söz Tuzla’nın Yıldızlarında” İsimli Video Gösterisi İle Başladı. Programın Açılış Konuşmasını Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Gerçekleştirdi. Alireisoğlu, Ödüllerin Öğrencileri Nasıl Motive Ettiğine Dair İstatistikleri Katılımcılarla Paylaştı. Alireisoğlu, “Bizler Bu Ödül Törenini Yaparak İyi Olun, Başarılı Olun, Güzelliğin, İyiliğin Bir Parçası Olun İstiyoruz. Kötülükten, Zarardan, Ziyandan, Kaybedilmişlikten Uzakta Başarılı Birer Örnek Olarak Yer Alın. Bu Vizyonla Çalışıyoruz. Sayın Kaymakamımıza Gösterdiği Liderlik İçin, Bizim İklimimizde Birlik, Beraberlik, Bütünlüğü Temin Ettiği İçin Gençler Adına Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Aynı Şekilde Bu Programı Güçlü Şekilde Destekleyen, Lojistik Anlamda Okullarımıza Destek Sağladığı Gibi Bu Programda Ödül Yağmurunu Sağlayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum.” İfadesini Kullandı.

BAŞARILI BİR BİREY VE BAŞARI HİKAYESİNE KATKI SAĞLAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti. İyi Bir Meslek Sahibi Olmanın Yanı Sıra Donanımlı Bireylerin Önemine Vurgu Yapan Başkan Yazıcı, “Böylesine Bir Başarı Hikâyesinin Altında Öğrencinin veya Bu İşi Başaran Kişinin Büyük Bir Başarısı Yatar Ama Ona Destek Veren Ailesini, Öğretmenini ve Başarının Ortaya Çıkmasını Sağlayan ve Destek Verenlere Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Öğrencilerimizin Bu Başarılarını da Kutluyorum. Bizde Marifet İltifata Tabidir. Bunu Arttıracağız, Teşvik Edeceğiz, Yaygınlaştıracağız. Herkesin Kendi Kişisel Özellikleri, İlgi Alanlarına Göre Başarılı Bir Birey ve Başarı Hikayesini Oluşturmasına Katkı Sağlayacağız. Öğretmen Olursunuz, Mühendis Olursunuz, Doktor Olursunuz, Bilim İnsanı Olursunuz Ama Ne Olursanız Olun Mutlaka Sanatta da, Sporda da İyi Olmak Zorundasınız. Ülkenizi Temsil Edecek Milli Bir Sporcu Olmak ve İstiklal Marşı’mızı Okutup O Uluslararası Arenada Bayrağınızı Göndere Çekmek de Milletimize, Devletimize Hizmettir. Mesleki Becerileriyle Beraber İyi Bir Meslek Sahibi Olmanın Yanında Bu Şekilde Donanımları Olan Bireyler Yetiştirmezsek Geleceğimizin Hiç de İyi Olmayacağını Düşünüyorum.” Dedi.

SPORDA, SANATTA DA BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ, KARDEŞLİĞİN GÜZELLİĞİNİ ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORUZ

İsrail’in Filistin’deki Saldırıları ve Ortadoğu’daki Gelişmelere Atıfta Bulunarak Konuşmasına Devam Eden Başkan Yazıcı, Şu İfadeleri Kullandı: “Onlarca İnsanın Katledildiği, Binlerce İnsanın Yaralandığı Ortadoğu’da Bir Terör Estiriliyorsa, Bir Terör Devleti Varsa, Kendi Çıkarları Doğrultusunda Bir Karar Alınacaksa Başka Ülkenin İnsanlarını Silik Görebiliyorlar. Bu Acımasızlıktır! Böyle Bir Dünya Arzu Etmiyoruz. Bizim Medeniyetimiz Daha Barışçıl, İnsanların Birbirleriyle Kardeş Olduğu ve Birbirini Seven, Birbirini Anlayan, Aynı Düşünmese Bile Saygı Duyan Bir Medeniyet Anlayışını Ortaya Koyuyor. Sanatta da, Sporda da Bu Birliği, Beraberliği, Kardeşliği, Güzelliği Ortaya Koymaya Çalışıyoruz. İnsanların da Devletlerin de Bu Yönünün Olduğunu Unutmamak Lazım. Biz de Bilimde, Teknolojide, Sporda, Sanatta En İyileri Yetiştirerek Bunu Yapabiliriz. Sizin Kaşınıza, Gözünüze veya Komşuluğunuza Hiç Kimse Bakmıyor. Her Ülke Kendi Çıkarı İçin Mücadele Ediyor. Bugün Ortadoğu’da, Suriye’de, Kuzey Irak’ta, Filistin’de Bir Kan Akıtılıyorsa Burada Bizim Ülkemizin, Türk Milletinin, İslam Aleminin Şefkatine ve Muhabbetine İhtiyaçları Var. Güçlü Olmak, Gücümüzü Ortaya Koymak Zorundayız. Teknolojide İyi Olacağız, Bilim İnsanları Yetiştireceğiz Ama Bu da Yetmiyor. Sporda da, Sanatta da Donanımlı Bireylere İhtiyacımız Var. Osmanlı’nın Yaydığı Sevgiyi, Muhabbeti Bizim Yeniden Bu Coğrafyada Ortaya Koyabilecek Güç ve Devlet Nizamına Sahip Tek Devlet Olduğumuzu Unutmayalım. Bu Başarılı Öğrencilerimiz, Bu Başarı Hikâyeleri İle Bu İşi Başarabileceğimize İnanıyorum”

TÜM EVLATLARIMIZ, ÖĞRENCİLERİMİZ TUZLA’NIN BİRER YILDIZIDIR

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da Ödül Töreninde Yaptığı Konuşmada Ödül Listesinde Yer Almayan Gençler ve Çocukları da Başarıya Motive Eden İfadeler Kullandı. Kaymakam Çalışır, “Buruk Günler Yaşıyoruz Ama Bu Burukluk Hiçbir Zaman Bizde Yese ve Ümitsizliğe Vesile Olmayacak. Sadece Bir Hakikati Biraz Daha Çıplak Görmüş Oluyoruz. Nerede Bir Garip Varsa, Nerede Bir Gariban Varsa, Nerede Bir Haksızlık Varsa, İnsansak Eğer Yüreğimizde Bir Burukluk Meydana Getiriyor. Sizlerden Ümitliyiz Gençler! Binlerce Yıl Bu Dünyaya Millet Nedir, Milliyet Nedir, Adalet Nedir, İnsanlık Nedir Göstermiş Olan Bu Büyük Milletin Fertlerisiniz, Evlatlarısınız

Bu Programa Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru İsmini Koyduk Ama Burada Tuzla’nın Yıldızları Ödül Alan veya Almayan Tüm Evlatlarımız, Tüm Öğrencilerimizdir. Hepiniz Birer Yıldızsınız, Hepiniz Birer Değersiniz Ama Hayat Biraz da Böyle Akıyor Bir Yarışa Girmişseniz Bunun Mutlaka 1.si, 2.si, 3.sü Oluyor. Birinci Olmak Ne Kadar Değerliyse, Aslında O Yola Çıkmış Olmak da Bence O Kadar Değerlidir” Şeklinde Konuştu.

Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-5 Ödül Töreninde Uluslararası, Ulusal, İl ve İlçe Düzeyinde Yapılan Kültür, Sanat, Spor, Bilgi ve Beceri Yarışmalarında Derece Alan Tuzlalı Öğrenciler, Başarı Derecesine Göre 209 Öğrenci Tam, Yarım ve Çeyrek Altınla Ödüllendirildi. 80 Öğrenci de Umre İle Ödüllendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“UMUT ÜLKESİ” PROJESİNİN FİNAL TOPLANTISI TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

HIZLI YORUM YAP