DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLANIN TEMEL TAŞI TOPAL OSMAN’IN TORUNLARINDAN MUHTEŞEM GECE

7.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşmasında Giresunlular Gecesine AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu Kadın Kolları Başkanı Suna Özbayram Gençlik Kolları Başkanı Hasan Cebbar AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Serhan Kural AK Parti Giresun Eski İl Başkanı Ayhan Akten Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Giresunlular Gecesi’nin Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Giresunlular Platformu Başkanı Hüseyin Koca Tek Tek Tuzla’daki Giresun Derneklerinin Başkanlarını ve Giresunlu Meclis Üyeleri’ni Sahneye Davet Ederek Konuşmasını Yapan Koca “ Biz Giresunluyuz” Giresunluyuz Çünkü Tarihte İşgal Edilemeyen Bir Şehrin Evlatlarıyız. Ülkenin Kurtuluş Savaşı’nda Cephede Savaşmış Osman Ağamızın Torunlarıyız. Biz Türkiye’nin Harcıyız. Aynı Zamanda da TUZLA’NIN TEMEL TAŞIYIZ” Şeklinde Açıklamalarda Bulundu.

Giresunlular Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu Yaptığı Selamlama Konuşmasında Gecemiz Birlik Beraberliğimiz Daim Olsun. Bu Akşam Buraya Bütün Dostlarla Dostluklarımızı Tazelemeye Birlikteliğimizi Bir Kez Daha Göstermek İçin Geldik. Bizleri Bu Birliktelikte Burada Buluşturan Başta Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Olmak Üzere Tuzla’daki Giresunlular Platformu Başkanımıza Hüseyin Koca ve Tüm Dernek Başkanlarımıza Teşekkür Ediyorum. Biz Topal Osman’ın Torunları Bugün Ülkemizin İçinde Bulunduğu Bu Zor Şartlarda Devletinin ve Milletinin Yanında Yer Almaya Devletinin Sancağını ve Bayrağını Düşürmemek İçin Ezanlarını Susturmamak İçin Elinden Gelen Gayreti Göstereceğine İnancım Tamdır Dedi.

7.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Giresunlular Gecesi’nde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “ Dosta Güven Düşmana Korku Salan Siz Giresunluları Selamlıyorum. Dernek Başkanlarımızla Giresun’a Gittiğimiz Zaman Oradaki Karşılamanızla Göstermiş Olduğunuz Sıcaklıkla Bütün Yaylalarınızla ve Açmış Olduğunuz Gönlünüzle Her Zaman Onur ve Gurur Duydum. Biz Yaylalara da Gidiyorduk ve Kümbet’in de Uzun Yıllar Ağasıydık Topal Osman’ın Torunları Ülkesinin Bekası İçin Her Zaman Devletinin Yanında Olmuştur 16 Nisanda da En Doğru Kararı Vereceğine Eminim. Sizlere Hizmet Etmeyi Bana Nasip Eden Rabbime Hamd Ediyor ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun Şeklinde Konuştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Konuşmasının Ardından Tuzla Giresunlular Dernek Başkanı Hilmi Kibar Tarafından Bir Hediye Takdim Edildi.

Giresunlular Gecesi’ne katılan Giresunlu AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan Yaptığı Konuşmada Giresun’dan Vatan Haini Çıkmaz. Dolayısıyla Benim Hemşerilerim Vatan ve Millet Söz Konusu Olduğunda Görev Beklememiştir. Durumdan Vazife Çıkarmıştır. Vatanı İçin Nöbete Koşmuştur. Bugünde Mili İradenin Tecellisinde Milli Mücadelenin En Çetin Geçtiği Günlerde Vatanın Sıkıntıya Düştüğü Günlerde Bu Milletin Bu Şehrin Evlatları Nasıl Görev Aldıysa  Önümüzdeki Süreçte de Aynı Rolü Alacağına Bütün Kalbimle İnanıyorum. 16 Nisan’da Vereceğimiz Mücadele Tamda Milli Bir Mücadeledir. Ülkemizin Geleceğinin Şekilleneceği 16 Nisan’da Özellikle Giresun Toplumunun Çok Aktif Bir Şekilde Rol Almasını Sizlerden İstirham Ediyorum. Topal Osman’ın Torunlarının Gereğini Yapacağına Bütün Kalbimle İnanıyorum Dedi.

Halk Oyunları ve Giresunlu Yöresel Sanatçılar Erdal Güvendi Özgür Karaduman ve Ali Tetik Kemençesiyle Söyledikleri Birbirinden Güzel Giresun Türküleriyle Geceye Katılan Misafirleri Coşturdu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÖZPAGADA’NIN RAKİBİ YOK, TEKRAR GÜVEN TAZELEDİ

HIZLI YORUM YAP