DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA’NIN GÖNÜLLÜ KADINLARI, GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NI MARKA YAPTI

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Aktif Görev Alan Kadın Kent Gönüllüleri, Bolu’da 3 Günlük Kampa Girdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Kuruluşundan Bugüne Yapılan Çalışmaların Değerlendirildiği Toplantıda, Komisyonların 2016 Yılı Faaliyet Raporları da Masaya Yatırıldı. Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu, Komisyon Sorumluları ve Aktif Kadın Kent Gönüllüleri Katıldı.


TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELERİ ÇARŞISI, MARKA OLDU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Gönüllülük İlkesiyle Bir Marka Olduğunu, Model Alındığını Vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “8. Yılımıza Girerken Gururla Söyleyebiliyoruz ki Artık Bir Markayız. 2.761 Kadın Kent Gönüllümüz İle Birlik ve Beraberliğimizi Her Platformda Pekiştirmeye Devam Ediyoruz. Yanına Gönül Gelen Her Kelime Güzelleşiyor. Belediyemiz İle 2009 Yılında Yola Çıkarken Böyle Güzel Bir İyilik Faaliyetinin Başına “Gönül” Kelimesini Getirmeyi Uygun Gördük. Gönül Elleri Çarşısı İle Bu İyilik Faaliyetinin Yürümesini Tercih Ettik ve Siz Güzel Gönüllü Kadınlarla Bu Faaliyeti Taçlandırdık” Dedi.

GAYRETİMİZİ ARTTIRARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasında Hem Gönüllülüğün Tanımını Çizdi Hem de Bu Sürecin Toplumsal Yansımasını Sorularla Pekiştiren Açıklamalarda Bulundu. Dr. Fatma Yazıcı, “Gönüllülük Kavramının Başkasının Mutluluğu İçin Çabalamak, Emeğini ve Zamanını Bir Başkası İçin Harcamak ya da Mutluluğu Başkasının Gözlerinde Aramak Gibi Birçok Tanımı Var. Gönüllülük Değişmektir, Değişmeye Çalışmaktır. Bu Değişime de Önce Kendinden Başlamaktır. Gönül Elleri Çarşısı’ndan Önce Tuzla Nasıldı, Şimdi ki Tuzla Nasıl? Mesela Tuzla’da Evden Çıkmayan Çocukları Çıkarabildik Mi, Onların Gözlerine Işıltıyı Koyabildik Mi ya da Bizler Nasıl Değiştik. Hiç Tanışmamızın Mümkün Olmadığı İnsanların Hayatlarına Girdik Mi Onların Hayatlarında Güzel Bir Dokunuş Yapabildik Mi, Değiştirebildik Mi, Onların Hayatlarına Şahit Olarak Kendi Hayatlarımızdaki Küçük Sorunları Es Geçebildik Mi? Bu Yolda Yapabileceğimiz Daha Çok Şeyimiz Var. 8. Yılımızda da Gayretimizi Daha Çok Arttırarak Yolumuza Devam Edeceğiz.” Şeklinde Konuştu.

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI İLE BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, İhtiyaç Sahiplerine Yardım Elini Uzatmanın İnsana Huzur Verdiğini Belirtti. “Üzerimize Dünyanın Sıcacık Örtüsünü Örterek Evlerimizde Oturabilirdik” Diyerek Konuşmasına Devam Eden Dr. Fatma Yazıcı, “Lakin Dışarıda Üşüyen Aileler, Çocuklar, Başkasının Yolunu Gözleyen Yaşlılar, Engelliler ve Birçok Dezavantajlı Kesim Var. Bunun İçin Bir Adım Atmak Gerekiyordu ve Bu Adımı Gönül Elleri Çarşısı İle Attık. 8. Yılda Birçok Başarıya Sizlerin Gönülleri Sayesinde İmza Attık. 8 Yıl Önce Düşündüğümüz ve Hayata Yeni Geçirdiğimiz “Sokak Gönüllüleri Projesi”ne de Desteklerinizi Bekliyoruz. Her Sokakta, Her Sitede En Az 1 Gönüllü İle Bizlere Ulaşamayan, Yardım İstemeye Çekinen Gerçek İhtiyaç Sahibini Bulmayı Hedefliyoruz. Her Ortamda, Her Fırsatta Gönül Elleri Çarşısı’ndan Övgüyle Bahseden, Bizlerin Önünü Açarak Yardımcı Olan ve En Değerli Projesini Siz Kadınlara Teslim Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Olmazsa Olmazımız Siz Değerli Gönüllülerimize Çok Teşekkür Ediyorum” İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, Toplantının Ardından Fatih Sultan Mehmet’in Hocası Akşemseddin Hazretlerinin Türbesini Ziyaret Ederek Kabri Başında Dua Etti. Dr. Fatma Yazıcı ve Beraberindekiler, Çubuk ve Sünnet Göllerini de Gezdi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ‘İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ’ ÇAĞRISINA TUZLA BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

HIZLI YORUM YAP