DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA’NIN GENÇ TİYATROCULARI, İLK SAHNE DENEYİMİNİ TİYATRO FESTİVALİ’NDE YAŞADI

Tuzla Belediyesi 4. Geleneksel Liseler Arası Tiyatro Festivali’nde Sırasıyla Tuzla Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Anadolu Lisesi, Tuzla Orhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla İTOSB Mesleki ve Teknik Lisesi, Tuzla Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tuzla Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tuzla Piri Reis Denizcilik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzla Behiye Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi, Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi, Tuzla Asım Kibar Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Katıldı. Festivalin Finalinde Sahnelenen Oyunu Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oluver Öztürkler, Öğretmenler ve Öğrenciler Birlikte İzledi.

GENÇLERİMİZİN POTANSİYELİNİ BİLİYORUZ, GENÇLERİMİZE FIRSAT SAĞLIYORUZ

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Oyunun Ardından Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Selamını İletti. Özcan, “Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 18 Dalda Birçok Sanatsal Faaliyeti Biz Hazırlıyoruz. Gençlerimizin Potansiyelini Biliyoruz. Gençlerimiz Kendilerine Fırsat Verildiğinde Yapılamaz Denilenleri Başarıyor. Biz Burada Bize Düşen Görev Ne İse Onu Yapmaya Çalışıyoruz. Tuzla Belediyesi Olarak Sadece Altyapı ve Üstyapı Faaliyetleri İle Değil Toplumda İhtiyaç Duyulan Sosyal Etkinlikleri de Destekliyoruz. Bu Güzel Sosyal Faaliyetlerle Hem Gençlerimizin Topluma Adaptasyonu Hem Eğlence Hem de Eğitime Bir Katkı Sağlıyoruz. Çocuklarımız Eğer İçlerinde Olan Cevheri Eğitim Merkezlerimizde, Kültür, Sanat ve Spor Faaliyetlerinde Ortaya Koyarlarsa Çok Daha Mutlu Bir Eğitim Hayatları Olur. Daha Güzel Bir Gelecek Planlayabilirler. Hatta İçlerinden Yarın Öbür Gün İnşallah Çok Ünlü Sanatçılarımızın, Oyuncularımızın Çıkacağına da Biz İnanıyoruz. Bu Festivalin de Sonuna Gelmiş Olduk Ama Sanat Bitecek Bir Şey Değil. Olmazsa Olmazımızdır. Her Zaman Destekliyoruz, Festivalimize Katılan Tüm Okullara, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Festivale Katılan Okulların Temsilcilerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Adına Plaket Vererek Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN GENÇ ŞAİRLERİ, ŞİİR DİNLETİSİNDE GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

HIZLI YORUM YAP