DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’NIN EMEKLİ VE GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim Komisyonu Tarafından Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğine Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim ve Onur Kurulu Üyeleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın İlkokul Öğretmeni Abdülkadir Gencer, İlçemizde Görev Yapan Emekli Öğretmenler ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Etüt Sınıflarında Gönüllü Hizmet Veren Öğretmenler Katıldı.

ŞADİ YAZICI DÜRÜST, İNANÇLI VE BAŞARILI BİR İNSAN

Yemek, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunmasıyla Başladı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyesi ve El Sanatları Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Saliha Aydemir’in Seslendirdiği “Dünyanın Bütün Çiçekleri” İsimli Şiir Öğretmenlere Duygusal Anlar Yaşattı.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi Sakinlerinden Emekli Tarih Öğretmeni Fuat Ertunç Çetin de Konuşmasında Meslektaşlarının Gününü Kutladı. Çetin, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Aldığı Hizmetlerden Duyduğu Memnuniyeti de Dile Getirerek Bu İmkânı Sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın İlkokul Öğretmeni Abdülkadir Gencer, Meslektaşları İçin En Büyük Ödülün Yetiştirdikleri Öğrenciler Olduğunu Söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da Başarılı Öğrencilerinden Birisi Olduğunu Vurgulayan Gencer, “Bizleri Bu Güzel Mekânda Buluşturan Dürüst, İnançlı, Başarılı İnsan Dr. Şadi Yazıcı ve Çok Sevgili Eşleri Dr. Fatma Yazıcı’ya Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Bizlerin Yetiştirdiği Gençler Toplumun Ahlaki Değerlerine Bağlı, Başarılı, Belli Makam ve Mevkilerde Gördüğümüz İnsanlardır. Bu da Bizim İçin En Büyük Ödüllerdir. Bizlerin de En Büyük Ödülleri Onlardır. Onlardan Birisi de Bölgenin Sevgisini Kazanmış, Takdirine Mazhar Olmuş Başarılı Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dır. Sevgili Başkanımızı Huzurlarınızda Kutlamak İstiyorum. Başarılarıyla Bizleri Son Derece Mutlu Etmektedir. Bundan Sonra da Aynı Başarıları Sürdüreceğinden Çok Çok Eminiz.” Dedi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Da Konuşmasında Öğretmenlikten Hiç Emekli Olunmayacağını Vurguladı. Alireisoğlu, “Sınıfın Dışında Olan Öğretmenlerin de Düşünülmesi, Böyle Bir Organizasyonla Bir Araya Getirilmesi İnanın Çalışan Öğretmenlere de Emek Sarf Eden Eğitimcilere de Güç Verir ve Bizim İşimizi Daha İyi Yapma Noktasında Bize İlham Verir. Ben Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyorum” Şeklinde Konuştu.

BAŞKAN YAZICI, ÖĞRETMENİYLE ANILARINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlkokul Öğretmeni Abdülkadir Gencer İle Yaşadığı Anları Paylaşırken Gözyaşlarını Tutamadı. Başkan Yazıcı, “Hocam Üzerimde Çok Emeği Olan Bir İnsandır. Öğretmenlerle Bir Araya Geldiğimiz Zamanlarda da Bu Anılarımı Paylaşırım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de Çok Kez Şahit Olmuştur. Hocamın Üstümdeki Etkisini ve Bir Öğretmenin Etkisinin Nasıl Olduğunu Her Zaman Paylaşırım. Öyle Bir Öğrencilik Yaşadım ki; Sonradan Farkına Vardım Yaşadığım Öğrenciliğin Ne Olduğunu” Şeklinde Konuştu.

Matematik Dersinde Çözdüğü Sorularla Aslında Bir Yarışmaya Katıldığını Sonradan Anladığını Belirten Başkan Yazıcı, “Ben Öğrendiklerimi Çözüyorum Ama Meğer Matematik Yarışması İçin Öğrenci Seçiliyormuş. Bir Şeyler Yapabiliyorsak, Başardıysak, İyi Düşünmenin, Doğru Düşünmenin, Matematiğin Ne Kadar Önemli Olduğunu Anlıyorum. Allah Sizden Razı Olsun. Bir Şeyler Yapabildiysek Sizlerin Sayesinde Yaptık. Allah Sizin Gibi Öğretmenleri Başımızdan Eksik Etmesin. Öğretmenler Gününüzü Kutluyorum” İfadesini Kullandı.

EMEKLİ VE GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE KARANFİL VE FİNCAN SETİ HEDİYE EDİLDİ

Tuzla Kaymakamı Ali Akça da Konuşmasında, “Duygu Dolu Bir Programda Sizlerle Birlikteyiz. Bu Programı Düzenleyen Tuzla Belediyesi Gönül Ellerine Çarşısı’na Teşekkür Ederim. Tuzla Belediye Başkanımızın İlkokul Öğretmenini Tebrik Ediyorum. 24 Kasım, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini Kabul Ettiği Gündür. Eşimin Şahsında Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum. Ebediyete İntikal Eden Bütün Şehit Öğretmenlerimize ve Tüm Geçmişlerimize Rahmet Diliyoruz” Dedi.

Yemek, Protokolün Emekli ve Gönüllü Öğretmenlere Karanfil ve Fincan Seti Hediye Etmesiyle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI, GENÇLERLE TEKNOLOJİYİ KONUŞTU

HIZLI YORUM YAP