DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA’NIN ÇOCUĞU TUZLA’YI BİLMİYOR

Tuzla’da Farklı Siyasi Parti Mensubu Olan İlk Defa Canlı Yayına Çıkan Üç İşçiyi Yönetmeyen İş Sahibi Olmayan Biri 250 Bin Nüfuslu Tuzlayı Yönetmeye Talip Benim Projemin Faaliyet Geçtiğini Görmek Beni Ayrıca Mutlu Ediyor Sözüne Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Bugün Aynı Kanalda Cevap Verdi. Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Habertürk Ekranlarından Tecrübesini Konuşturarak Belgeleriyle Açıkladı.

Maltepe Açıklarında Adalar İlçemizde Bulunan Bomboş Adaya Tuzla Adası İfadesine ve Sahiplenmesine Başkan Yazıcı Habertürk Ekranlarından Cevap Verdi. Maltepe’ye Yapıyorsa O Benim Sorunum Değil İşte Benim Aylar Öncesinden Başlattığım Proje Ayrıca En Erken Adaylığı Açıklanan Aday Olduğunu İfade Başkan Yazıcı 30 Aralıkta da Projelerimi O Zaman 77 Proje Olarak Açıklamıştım. Şimdi 88 Olan Projelerim Ortada İfadesini Kullandı.

22 Yıldır Tuzla’da Oturuyorum Eşim ve Çocuklarımla Birlikte Torunum Yok Ama İşim Burada İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Olarak Halkla İç İçeyim Hastanem Hizmette 150 Kişinin Üstünde İşveren Olarak Bütçeyi ve İdare Etmesini İyi Bilirim. Belediyemizin Borç Batağında Olduğunu İddaa Edenler Kendi Partisinin Yönetiminde Olan Belediyelerin Personeline Ödeyemediği Maaşlardan Dolayı Yaptığı Eylemleri Hatırlattı. Bu Aziz Millete Hizmet Etmek Onurdur Şereftir Hiçbir Zamanda Yalan Söylemedim. 726 Parselde Tapu Sorununu Tapu Dağıtarak Halledeceğim Demedim. Davanın Onandığın Gün Dönüşüm Olarak Verdiğimiz Sözün Arkasındayız. Bir Önceki Dönemde 5 Yıldır Mecliste Olan CHP Grubuna Sordum Getirin Projeyi Beraber Çözelim Dedim. 180 Meclis Toplantısından Bir Kere Bile Getiremediler Şimdide Aynı Yalana Devam Ediyorlar Dedi.

KONAŞLI MAHALLESİNİN BEKLEDİĞİ MÜJDE BAŞKAN YAZICI’DAN GELDİ

Tuzla’da 10 Yıldır Hizmet Eden Mega Projeleriyle Tuzlalıların Gönlünde Yol Alan Gönül Belediyeciliğin Öncüsü Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Canlı Yayında Konaşlı Mahallesinin Beklediği Müjdeyi de Yine Habertürk Ekranlardan Verdi. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Beyefendi’nin Tuzla’daki Seçim Çalışmalarında Yapılan Bir Toplantıda Gündeme Gelen Konaşlı İmarını İptal Ettiğini Açıklamıştı. Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı da Aydınlı Mahallesinde Gerçekleştirdiği SÖZ SİZDE Programında Konaşlı Halkına Beklediği Sözü Tekrarladı. O Gün Bugündür Çalışmalarına Aralıksız Devam Eden Başkan Yazıcı Toki’yle Yaptığı İptal Yazışmasını ve Yeni Düzenlemeyi Habetürk Canlı Yayınında Açıkladı ve Belgeleriyle Gösterdi. Ben Halkıma Yapamıyacağım Hiçbir Sözü Vermem. Söz Verdiysem de Yaparım Dedi.

KONAŞLIDA VATANDAŞLARIMIZIN İSTEDİĞİ TARZDA İMAR OLACAK

Başkan Yazıcı Konuşmasında Vatandaşlarımızın İstediği Tarzda Planlamasını Yaparak Yeni İmar Planı Yapılacağını Müjdeledi. Binali Yıldırım Beyefendin Sözü Üzerine Bu Ayın 20’sinde Yaptığımız Yazışmaların Sonucunda Konaşlı Halkımızın İstediği Yeni Planlanmasınıda Yaparak Yapılacağını Müjdelemek İstiyorum Konaşlı Halkımıza Hayırlı Olsun Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SUAT BAŞKAN’DAN YAYLA MAHALLESİNE ESNAF ZİYARETİ

HIZLI YORUM YAP