DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLAMIZIN İYİLİK MELEKLERİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaşarak, Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşatan Hizmetlerini Aralıksız Sürdürüyor. Kadın Kent Gönüllüsü Bayanların Oluşturduğu 12 Komisyonun Bir Araya Gelmesiyle Büyük Bir Aile Haline Gelen Gönül Elleri Çarşısı, Gönüllü Bayanlar İle Ülke Genelinde Ses Getiren Birçok Projeye İmza Atmayı Başardı.

HER SOKAKTA BİZ VARIZ

Gönül Elleri Çarşısı Sokak Sokak Yürüttüğü Çalışmalarla Hayırseverlerin Yardımlarını Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak İçin Bayramda da Çalışmalarını Devam Ettirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ”İlk ve En Önemli Projem Olarak Bakıyorum” Dediği Gönül Elleri Çarşısı’nın Her Sokağa Ulaşan Çalışmaları İle 10 Yılda 4.274 Kadın Kent Gönüllüsü İle 22.830 Gerçek İhtiyaç Sahibi Aileye Ulaşıldı.

HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ İLE BAYRAM SEVİNCİ

Ramazan Ayının da Ruhu Olan Yardımlaşmanın, Kardeşliğin ve Dayanışmanın Adresi Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Hayırsever Bağışçıların Destekleri İle Bu Yıl da 1.020 İhtiyaç Sahibi Aileye Daha Ulaştı. Bu Ailelere Belirli Tutarlarda Gıda Kartı Yardımı Yine Hayırsever Bağışçılarımız ve Kadın Kent Gönülleri Tarafından Yapıldı.

6-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA 869 ADET RESİM DEFTERİ DAĞITILDI

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, COVID 19 Günlerinde Evlerinde Olan 6 -12 Yaş Arasındaki İhtiyaç Sahibi Çocukları da Unutmayarak Toplam 869 Çocuğa Resim Defteri ve Pastel Boya Hediye Etti. “ Hayal Eve Sığar “ Temalı Resim Yarışması İle Çocuklar Evde Kaldıkları Günlerde Hayal Dünyalarını Genişletme Fırsatını Yakaladılar.

2-5 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA 300 ADET OYUNCAK DAĞITILDI

Bayram Coşkusunu Yaşatabilmek ve Çocukları Sevindirmek İçin Yola Çıkan Ahşap Yapboz, Doktor Seti, Tamir Seti, Bebek ve Birçok Oyuncak Hayırseverlerin Desteği İle 2-5 Yaş Arası 300 Çocuğun Yüzlerini Güldürdü. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ramazan Ayı Süresince COVID 19 Sebebiyle Evlerinde Kalan Özel Çocukları da Unutmayarak Sürekli Onlarla Birlikte Olmaya Özen Gösterdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 1.020 Ailenin Evine Tek Tek Giderek Ziyaret Eden Hayırsever Bağışçılarımıza ve Kadın Kent Gönüllülerine, “ Bayram Duygusunun En Güzel Yanı Olan, Çocukları Mutlu Edebilmek, Gülümsemelerine Vesile Olmak Duygusu Bizler İçin Paha Biçilmezdir. Bu Mutluluğu Yaşatmak ve Çocukların Gülmesini Sağlamak İçin Gece Gündüz Çalışan Gönüllülerimize ve Hayırseverlere Çok Teşekkür Ediyorum. İyi ki Varsınız ” Sözleriyle Teşekkür Etti.

ÜRETEN BAYANLAR VE HANELERE UZANAN İYİLİK ELİ

Gönül Elleri Çarşısı, Özünde İyilik Olan Projelerini Uygulayarak Hayatlara Dokunuyor ve Aile Ekonomisine Katkı Sunan Bayanlarla Üretmeye Devam Ediyor. Tuzla’da Alınan COVID 19 Tedbirleri Kapsamında Gönüllü Faaliyetlerini Maske Yapımı İle Sürdüren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, İhtiyaç Sahibi Bayanların Ürettiği Günlük Yaklaşık 3000 Maskeyi Tuzla Belediyesi Aracılığı İle Kamu Kurumları ve Vatandaşlara Dağıttı.

ONLAR KANATSIZ BİR MELEK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’nda Aktif Olarak Çalışan ve Kendilerini Onlar Kanatsız Melekler Diyerek Bahsettiği Kadın Kent Gönüllülerinin Ramazan Bayramını Tebrik Ederek Kendilerine Bayram Hediyeleri Gönderdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Belediye Başkanlığım Süresince Kentimize Değer Katan ve Çehresini Değiştiren Birçok Proje Gerçekleştirdik Ama Gönül Elleri Çarşısı, Dokusu ve Ruhu İle Ayrı Bir Yere Sahip. Gönül Elleri Çarşısı’nın Ruhunda İyilik, Özünde İnsan Var. Başkalarının İyiliği İçin Çalışan Gönüllüler ve Paylaştıkça Artan Mutluluk Var. Gönül Elleri Çarşısı Ailesi Olarak İlk Günden Bugüne Kadar Fedakarca Çalışan ve Kendilerine Kanatsız Melekler Dediğim Kadın Kent Gönüllüleri’ne Çok Teşekkür Ediyorum. Bayramlarını Kutluyorum ve İyi ki Varsınız Diyorum.” Sözleriyle Duygularını İfade Etti.

Uzun Yıllar Boyunca Gönüllüler İle Çalışmaları Sürdüren Dr. Fatma Yazıcı, “ Biz Yüreklerinde Sevgi ve İyilik Duygusunu Yardımlaşma İle Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak İçin Bir Araya Gelmiş Büyük Bir Gönüllü Ailesiyiz. Şehrimizde, Mahallemizde ve Sokağımızda İhtiyaç Sahibi Birisi Var İken Bizler Evlerimizde Duramayız Diyen, Fedakar Kadın Kent Gönüllüleri İle Bir Araya Gelerek, Hep Nasıl Yardım Edebiliriz Fikri ve İhtiyaç Sahiplerine Hizmet Duygusuyla Projeler Ürettik. İlçemizde Kimse Yalnız Değildir Diyerek Yürüttüğümüz Çalışmalarda Bizlere Güç Veren Gönüllü Bayanlara Çok Teşekkür Ediyorum, Bayramlarını Kutluyorum.” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Sürpriz Projesi İçin Özel Olarak Seçilen ve Kadın Kent Gönüllüsü Bayanlara Bayram Hediyesi Olarak Ulaştırılan Sardunya Çiçekleriyle Tuzlamızın Balkonları Renkli Bir Görüntüye Bürünecek. Kadın Kent Gönüllüleri, Çiçek Hediyeleri İçin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Teşekkürlerini İletti.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Ramazan Bayramında da Bünyesinde Bulundurduğu 12 Komisyon İle Yetim, Engelli, Yaşlı ve Şehit Ailelerimizi Yalnız Bırakmayarak Onların Sesi Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA DERELER DENİZLERLE BULUŞUYOR

HIZLI YORUM YAP