DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLALI DENİZCİLERDEN EMNİYETE ARAÇ DESTEĞİ

Gemi İnşa Sanayiciler Birliği (GİSBİR) Lokalinde Düzenlenen Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, GİSBİR Başkanı Murat Kıran ve Yönetimi, İstanbul Deri Organize Sanayi Başkanı Celal Kopuz, Kuzey Star Tersanesi Başkanı Tuncay İmranlı ve Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne GİSBİR ve GİSAŞ Tarafından Hibe Edilen 12 Araç ve Polis Derneği İmkanlarıyla Alınan 1 Araç ve 2 Motosiklet Teslim Töreninde Konuşan Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman, “Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Olarak Başlatmış Olduğumuz Araç Kampanyamıza Destek Veren GİSBİR ve GİSAŞ Tersaneci Değerli Dostlarımız, Deri Organize Sanayideki Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz. Allah Bu Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın. İnşallah Bundan Sonraki Günlerde Daha Huzurlu Daha Güvenli Bir Tuzla İçin Hep Birlikte Çalışacağız” Dedi.

GİSBİR Başkanı Murat Kıran Törende Yaptığı Konuşmada, “Biz 1972 Yılında Kurulmuş Bir Sivil Toplum Örgütüyüz. Bu Süreçte Özellikle Tuzla’nın Gelişiminde Çok Büyük Payımız Olduğunu Düşünüyoruz. Zira Biz Buraya Geldiğimizde, Buralarda En Ufak Bir Yerleşim Yeri Dahi Yokmuş. Gemi İnşa Sanayi’nin Buraya Göçüyle Beraber, Buraya Okul Lazım Olmuş, Bakkal Lazım Olmuş, Doktor, Hastane Derken, İşte Tuzla’mızın Geldiği Nokta Ortada. Sayın Belediye Başkanım Burada. Benden Daha İyi Rakamlar Verecektir. Biz Gemi İnşa Sanayi Olarak 23 Bin Çalışan, Dolaylı Yoldan 110 Bin Çalışan İle Varlığımızı İdame Ettiriyoruz. Polisimiz Bizim Her Zaman Dostumuz. Elimizden Geldiğince, Her Daim Gerek GİSBİR Olarak Gerek Tersane Olarak Şahsen Elimden Gelen Yardımı Yerine Getirmeye Çalışıyoruz. Gerçekten Emniyetimizle, Belediyemizle Birliğimiz, Beraberliğimiz Çok İyi Olmuştur. Tüm Sorunların Altından Kalkmak İçin Kafa Kafaya Verdik. Emniyet Müdürümüzle Sorunların Çözümü Noktasında Sık Sık Bir Araya Geliyoruz” Dedi.

GİSBİR Başkanı Murat Kıran, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman’a Ne Kadar Daha Eksik Araç Olduğu Noktasında Bir Soru Sordu. Müslüm Kahraman “Beş Araç Daha Eksiğimiz Var” Dedikten Sonra, Murat Kıran “Bu 5 Aracı da Biz Karşılayacağız. Bunun da Sözünü Veriyorum” Dedi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Araç Hibe Töreninde Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İlçemize Kattığı Değerlerle, İlçemizin Gelişmesinde Katkıları Olan GİSBİR’e Teşekkür Ediyoruz. Emniyetin Olmadığı Yerde Hiçbir Şeyin Anlamı Yoktur. Güvenlik Yoksa Malınız veya Mülkünüz Olmasının Bir Kıymeti Yoktur. Biz Çalışmalarımızı Ortaya Koyarken, Emniyetten, Sağlığa Vatandaşlarımıza En İyi Şekilde Ulaşabilmek İçin Her Zaman İşbirliği İçerisinde Olduk. Gerek Kaymakamımızla, Gerekse Diğer Kurum Müdürlerimizle Her Zaman İşbirliği İçerisinde En Güzel Hizmeti Oluşturmaya Çalıştık. Bugünkü Törende Bunlardan Bir Tanesi. Sayı 5 Tane Daha Arttı. Teşekkür Ediyoruz. Bu Bağlamda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça’da Yaptığı Konuşmada, “Paylaşımın Sergilendiği Bu Güzel Program İçin Teşekkür Ediyorum. GİSBİR Başkanımız 5 Araç Daha Sözü Verdi Kendisine Teşekkür Ediyoruz. Tuzla Bugün İstanbul’un Yaşanılabilir İlçelerinden Bir Tanesi. Biz Güvenliğe Hem Devlet Olarak, Hem Vatandaş Olarak Önem Vermek Zorundayız. Burada da Bunun Güzel Bir Örneğini Görüyoruz. Vatandaşlarımız Polisimize Kazandıklarından Ayırarak Araç Hibe Ediyor, Çok da Güzel Yapıyor. Ben Sivil Toplum Kuruluşları Olarak, Dernekler Olarak Bu Araçların Emniyetimize Kazandırılmasında Katkıda Bulunan Herkese Teşekkür Ediyorum. Allah İşlerini Arttırsın. İnşallah İlçemiz Suçun ve Suçlunun En Minimize Edildiği İlçeler Pozisyonuna Gelir. Bu Araçlarda Bu Noktada Otoriteyi Sağlamak Anlamında Görsel Olarak Kullanırız” Dedi.

Programın Ardından Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman Tarafından Tuzla Emniyete Hibe Eden GİSBİR Başkanı Murat Kıran, GİSAŞ Başkanı Bilgehan Bayramoğlu’na, Kuzey Star Tersanesi Başkanı Tuncay İmranlı’ya ve İstanbul Deri Organize Sanayi Başkanı Celal Kopuz’a Plaket Verilerek Desteklerinden Dolayı Teşekkür Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN GÖNÜLLÜ KADINLARI, KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI TEK YÜREK OLDU

HIZLI YORUM YAP