DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA’DAN ANADOLU’YA FİNAL GECESİNDE DADAŞLAR, BAŞKAN YAZICI’NIN GÖNLÜNE MÜHÜRÜ VURDU

2 Şubat’ta Nevşehirliler Gecesi İle Başlayan ve 26 Hemşehri Derneğinin İşbirliğiyle Düzenlenen Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması, 24 Mart’ta Erzurumlular Gecesi İle Sona Erdi.

Tuzla Belediyesi Tarafından Bu Yıl 8.si Düzenlenen Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Erzurumlular Gecesi İle Sona Erdi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Erzurumlular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Genel Başkanı Süleyman Ulusoy, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları Ve Hemşehri Derneklerinin Yöneticileri İle Çok Sayıda Erzurumlu Katıldı. Erzurumlular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı Salona Gelişinde Meşaleler İle Karşıladı, Kurban Kesti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız’ın Okunmasıyla Başlayan Gecede Erzurum’u Tanıtan Videolar Yayınlandı, Şiirler Seslendirildi.  Erzurum Bar Ekibi’nin Halk Oyunları Gösterisi, Erzurum Yöresi Kına Gecesi Mizanseni ve Tuzla Erzurumlular Derneği Spor Akademisi’nin Kicboks ve Taekwondo Gösterisi, Kültür ve Sporla İç İçe Bir Gece Yaşattı.

TUZLA’DA YAŞAMAK AYRICALIK

Tuzla Erzurumlular Derneği Başkanı Tahsin Durmaz, Derneğin En Büyük Desteği Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan Aldığını Söyledi. Durmaz, “Erzurum’a Yakışır Bir Gece Oldu. Kurulduğumuz 1994 Yılından Bu Yana Emeği Olan Çok Değerli Büyüklerimizi Emanetini 9 Ay Önce Aldık. Erzurum Doğu Bölgesinin Ağabeyi Durumundaydı, Bu Yükü Omuzumuzda Hissettik. Bu Yüzden de Örnek Bir Sivil Toplum Kuruluşu Olmak İstedik. Burada En Büyük Desteğimiz Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dır. Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz. Tuzla’da Yaşamak Bir Ayrıcalıktır. Bunlar Tesadüfen Olmuyor. Bu Sporcu Çocuklar Bizim Kurduğumuz Spor Akademisi’nde Yetişen Çocuklardı. Biz Stk Olarak Erzurum’a Yaraşır Şekilde Çalışmak Zorundayız. Biriz, Bütünüz ve Hep Beraber Bunu Koruyacağız” Dedi.

TUZLAMIZ’IN KALBİNDE YER ALDIK

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Ak Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem ve Mhp Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk’ün Selamlama Konuşmalarının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hemşehrilerine Hitap Etti.

Kendisini Erzurumlular’a “İçinizden Çıkan Bir Kardeşiniz, Tuzla’ya Hizmet Eden Tuzlalı” Şeklinde Tanıtan Başkan Yazıcı, Toplumsal Birlik ve Beraberlikle Hizmette Eşitliği Vurguladı Başkan Yazıcı, Konuşmasında Şu İfadeleri Kullandı: “Dernekçiliğin Artık Yeni ve Farklı Şeylere Evirilmesi Lazım. Derneklerin Gençler, Kadınlar, Yaşlılar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Beraber Birçok Fonksiyonu Ele Alması Lazım. Yeni Nesli Artık Başka Türlü Dernek Çatısı Altında Tutmak Mümkün Değil. Yöneticilik Zordur, Hele Bir de Bu İşi Gönül İşi Yapıyorsanız Daha Zordur. Siyaset de Gönül İşidir, Dernekçilik de Gönül İşidir. Gönülden Yapılırsa Kıymetli Olur. Arkadaşlarımız Gerçekten Bu İşleri Gönülden Yapıyorlar. Ben de Bir Hemşeriniz Olarak, Bir Erzurumlu Olarak Onlarla Gurur Duyuyorum. Biz de Tuzla’da Bir Gönül İşi Olarak Yapmaya Çalıştık. Gönül Elleri Çarşısı İle Başlayan Hizmet Serüvenimizde Tuzla’da Kadınından Yaşlısına, Gencinden Engellisine, Yetiminden Kimsesizine, Duluna Varana Kadar Herkese Dokunduk ve Herkese Kucak Açtık. Tuzla’da Yaşayan ve Tuzla’ya Hizmet Eden İçinizden Biri Olarak Asla Başınızı Yere Düşürmeden En Güzel Ödüllü Hizmetleri Gerçekleştirdik. Bütün Bu Hizmetleri Yaparken Tuzlamız’ın Kalbinde Yer Aldık, Tuzla’da Bize Gönül Vermiş, Oy Vermiş, Geleceğini Emanet Etmiş, Tuzla’yı Emanet Etmiş Hiçbir Vatandaşımızın “Keşke Oy Vermeseydim” Demediği Hizmet Aşkımızı Sürdürdük. Onurla, Gururla, Daima Türkiye’nin Her Yerinde Haykırılacak Hizmetleri Yaptık ve Tuzlamız’ı Parlayan Bir Yıldız Haline Getirdik. Bu Emaneti En İyi Şekilde Çalışmaya Çalıştık. Bu Emaneti Öncelikle Vatandaşımızın Terazisinden Geçirirken Allah’ın İzniyle Biz Bütün Vatandaşımızı Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türk’ü Hiç Kimseyi Ayırt Etmeden En Adaletli Bir Şekilde Yaptık. Bütün İşlerimizi Herkese Eşit Mesafede Tutarken Tek Bir Şeye Dikkat Ettik. Ruz-i Mahşerde Vatandaşımızın Hakkını Kimseye Yedirmedik Yedirmeyeceğiz de. İçinizden Çıkan Bir Kardeşiniz ve Tuzla’ya Hizmet Eden Bir Tuzlalı Olarak En Güzel Hizmeti Yapma Gayret ve Çabasını Tuzla’yı Tek Yürek Yaparak En Güzel Hizmetleri Üretmeyi Yine Biz Başaracağız”

ERZURUMLULAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ SERGİLEDİ

Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Ulusoy da Konuşmasında “Bugün Bizi Burada Toplayan Başta Dernek Başkanımız Aynı Zaman Federasyonumuzun Bölge Başkanı Tahsin Durmaz Kardeşimize, Ev Sahipliği Yapan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya, İlçe Başkanlarımıza Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Tuzla’da Kim Var? Şadi Başkanım Var. Şadi Başkan Erzurumlu, Bizden Biri. Erzurumlular’ın Şadi Başkanımı Burada Yalnız Bırakmayacağına İnanıyorum. Şadi Başkanımı Desteklemenizi Sizlerden Rica Ediyorum. Allah’a Emanet Olun” Dedi.

Tuzla’dan Anadolu’ya Erzurumlular Gecesi, Yöre Sanatçılarının Sevilen Türküleri ve Birlikte Çekilen Halaylar İle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DR.ŞADİ YAZICI TÜM TUZLALILARLA USTALIK DÖNEMİNE YÜRÜYOR

HIZLI YORUM YAP