DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU VATANDAŞLARIN İHTİYACINI KARŞILADI

Tuzla Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda Bulunan Tüm Kurumlarla, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Evlerinden Çıkamayan Vatandaşların 65 Yaş Üstü ve Yardıma İhtiyacı Olan Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşıladı, Yaşlılara Yemek Ulaştırdı.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, İlçede Faaliyet Gösteren Vefa Sosyal Destek Grubu’nun Çalışmalarına İlişkin, Selam Tuzla Gazetesine Değerlendirmelerde Bulundu.

Akça, “Koronavirüs Salgını Başladıktan Sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın Talimatıyla Oluşturulan, Bakanlığımızın Koordinasyonuyla Yönetilen ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’, Türkiye’nin Her Yerinde Olduğu Gibi Tuzla İlçemizde de Çok Güzel Çalışma Yürütüyor.” Dedi.

İhtiyaç Sahiplerinin 112, 155 veya 156 Vefa Sosyal Destek Grubu Çağrı Merkezine Talepte Bulunduklarını Belirten Akça, Şu Ana Kadar Gelen Talepler Doğrultusunda Değerlendirme Yaptıklarını İfade Etti.

Akça Taleplerin Hepsinin Sadece Maddi Yardım Olmadığını, Kimi Vatandaşın Maaşının Çekilmesini, Kimisinin Evcil Hayvanları İçin Mama İstediğini, Kimi Maske, Temizlik Malzemesi, Gıda Kolisi İstediğini Söyledi.

Özellikle “VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU” (Kaymakamlık, Tuzla Belediyesi, Tuzla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılay Tuzla Şubesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tuzla Müftülüğü, Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diğer Kurumlarla) Çekirdek Ekibinin Yardımlaşmanın Lokomotifi Olduğunu Aktaran Akça, STK’lar, Gönüllü Kuruluşlarla Beraber Geniş Ekiple Çalıştıklarını Dile Getirdi.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, 17 Mahalle Muhtarıyla, Eğitim Camiasında Görevli Arkadaşlarımızla, Kızılay da Bulunan Gönüllülerimiz, Belediyemizde Bulunan Zabıta Ekiplerimizle, Sağlık Personellerimizle ve Emniyet Mensubu Arkadaşlarla Geniş Çaplı Hareket Alanı Bularak Hep Birlikte Vatandaşlara Acil Destekte Bulunduklarını İfade Ederek, Devletin Her Mahallede ve Evde Tuzla Vefa Sosyal Grubundan Bulunan Tüm Üyeleriyle Varlığını Hissettirdiklerini, Vatandaşı Sahipsiz Bırakmamak İçin Özveriyle Çalışmaya Gayret Ettiklerini Vurguladı.

Ali Akça, Koronavirüs Salgınının Son Bulmasını ve En Yakın Zamanda Güzel Günlerin Geri Dönmesini Dilediğini Sözlerine Ekleyerek Yaklaşan Ramazan Bayramıyla Alakalı Olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Açıklamalarıyla 23,24,25,26 Mayısta Arife Günü Dahil Dört Günlük 81 İlde Uygulanacak Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Tüm Tuzlalıların Daha Önce Olduğu Gibi Yine Evlerinde Kalarak Uymalarını ve Bu Bayram Evimizdeyiz Ama Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda da Gönüllerimiz Bir Dedi. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Semih Başman
    3 yıl önce
    0 0

    Yatalak kayınpederimin e devlet şifresi alma problemini halledememiştik, Allah razı olsun,kaymakamlık kanalı ile problemimizi hallettiler.Minnettarız.PTT nın yaklaşım ve davranış biçimini de esefle kınıyoruz.

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNDE SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

HIZLI YORUM YAP