DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA ÜRETEN KADINLARIN MİSS KAFE’Sİ HİZMETE AÇILDI

Tuzla Belediyesi’nin Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:99’da Yer Alan Ek Hizmet Binası (Eski Zabıta Binası) İçinde Yer Alan Kafe Miss’in Açılışına Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Torlak, Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileri ve Üreten Kadınlar Katıldı.

TORLAK, TUZLALI KADINLAR ADINA BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Programda Açılış Konuşmasını Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Torlak Gerçekleştirdi. Torlak Konuşmasında Kadınlara Özel Bir Kafe Armağan Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Torlak, “Bugün Çok Heyecanlıyım. Kafemiz Bizim İçin Çok Değerliydi. Bizim Hep İstediğimiz Bir Yerdi. Bayanların Bir Kafesi Olsun, Orada Sohbetler Yapalım, Kitaplar Okuyalım, Müzikler Dinleyelim, Dertler Dinleyelim ve Bir Arada Mutlu Bir Şekilde Bir Mekânımız Olsun İstedik. Sağ Olsun Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı Bizim Bu Sesimize Kulak Verdi. Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’ya Böyle Değerli Bir Yeri Armağan Ettiği İçin Tuzlalı Bayanlar Adına Çok Teşekkür Ediyoruz.” Dedi.

KADINLARIN NEZAKETİ, LETAFETİ VE MERHAMETİNE DÜNYANIN İHTİYACI VAR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Konuşmasında Kadın Eli Değen İşlerin Güzelleştiğini Vurguladı. Başkan Yazıcı, “Kadın Eli Değen İşler Her Zaman Farklı Bir Boyut Kazanır. Kadın Elinin Değmesiyle Her İşin Şekillenen, Değişen Güzelliğini de Birlikte Görürsünüz. Biz Belediyecilikte Bunu Net Bir Şekilde Gördük. Kadınların Nezaketi, Letafeti, Merhametine Sadece Bu Toplumun Değil Dünyanın İhtiyacı Var. Bunların Açamayacağı Bir Kapı Yoktur. Erkeklerin de Bu Konuda Kadınların Çalışmalarında Onlara Destek Olması ve Hatta Uyması Gerektiğini Düşünüyorum. Biz Yönetim Anlayışımızı da Bu Şekilde Oluşturmaya Çalıştık. Kadınların Sosyal, Kültürel, Ticari ve Siyasi Alanda Etkili Olabilmesini Çok Arzu Ediyoruz. Kadınların Bu Alanda Olmasının Toplumdaki Değişim ve Geleceğimizin Şekillenmesi İçin Kıymetli Olduğuna İnanıyorum” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kafe Miss’i Kadınlara Emanet Ederek “Bu Kafenin Sadece El Emeği Göz Nuru İşlerden İbaret Değil, Kadınların Sevgisi ve Mutluluğunun da Yaşandığı Bir Mekan Olacağına İnanıyoruz” Şeklinde Konuştu.

PARLAYAN YILDIZ TUZLA’DA KADINLARIN EMEĞİ BÜYÜK

Tuzla’nın Her Geçen Gün Parlayan Bir Yıldız Olduğuna Vurgu Yapan Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Bu Başarıda Kadınların Emeğinin Çok Olduğunun Altını Çizdi. Kaymakam Akça, “Belediye Başkanımız Çok Güzel Mesajlar Verdi. Kendisine Teşekkür Ediyorum. İnanın Tuzla Bu Noktada Bir Yıldız Gibi Yükselmeye Devam Edecektir. İşte Bu Tuzla’nın Tercih Edilir Olmasındaki En Büyük Faktörlerden Biri de Siz Hanımefendilersiniz. Ne Olur Hep Hayatın İçinde Olun, Ne Olur Hep Üretin, İnanın Karşılığını Göreceksiniz, İnanın Yarının Güzel Tuzla’sında Sizlerin Emeği Çok Olacaktır. Bu Duygu ve Düşüncelerle Bu Açılışın Gerçekleşmesinde Emeği Geçen Tuzla Belediyesi’ne, Kent Konseyi’ne ve Üreten Hanımefendilere Bir Kez Daha Hürmetlerimi Sunuyorum. Sizleri Sevgi ve Saygıyla Selamlıyorum.” Dedi.

TUZLALI KADINLARIN KAFE MİSS’İ DE VAR

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Meclisi Başkanı Ergül Özdemir, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Torlak ve Kadınlar Kafenin Açılış Kurdelesini Birlikte Kesti. Kafe Miss Açılışında Misafirlere Bardak Mısır, Salep ve Kestane İkram Edildi.

Nostaljik Konsepti İle Dikkat Çeken Açılışta Yer Alan 1958 Model Kırmızı Chevrolet Marka Retro Araba Misafirler Tarafından İlgiyle Karşılandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kapısını Açarak Misafir Ettiği Eşi Dr. Fatma Yazıcı’yla Araçta Hatıra Fotoğrafı Çekildi.

Suni Kar Yağışı Altında Gerçekleştirilen Açılışta Kadınlara Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Tarafından Kırmızı Gül ve Kalp Balon Dağıtıldı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI KADINLAR ÜRETEREK GÜÇLENİYOR

HIZLI YORUM YAP