DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA’DA ÜNLÜ SANATÇILAR EVLERİNİZE KONUK OLUYOR

ASKIDA TABLET KAMPANYASI BİR İLKTİR

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “TUZLA SINIRLARI İÇERİSİNDE HER GÜN 5-10 TANE, ‘ EBA’YA BAĞLANAMIYORUM, TABLETİM YOK’ GİBİ MESAJLAR ALIYORDUM”

Tuzla Belediyesi’nin Koronavirüs Sürecinde Sosyal Medya Hesabı Instagram’dan Başlatmış Olduğu Canlı Yayınlara Sanatçılar Yoğun İlgi Gösteriyor. Moderatörlüğünü Aslı Hünel’in Yaptığı, “Aslı Hünel İle Rengarenk” Programına Bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Askıda Tablet Kampanyası İle İlgili, “Bilgisayarım Yok, Ders Çalışmak İstiyorum, Araştırma Yapmak İstiyorum’ Diyen Gençlerimize, Pandemi Öncesi Bine Yakın Bilgisayarı Güncelleyip Verdik.” Dedi.

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs Pandemisi Sürecinde Sosyal Medya Platformu Instagram Üzerinden “Aslı Hünel İle Rengarenk” Programı Başlattı. Ünlü Sanatçı Aslı Hünel’in Her Salı Akşam Saat 21.30’da Canlı Olarak Sunduğu Programa Ünlü Sanatçılar Konuk Oluyor. Geçen Hafta İlk Bölümü Yayımlanan Programa Serkan Kaya Konuk Olmuştu. Dün Akşam Yayımlanan İkinci Programa İse Şarkıcı Serdar Ortaç ve Seçil Gür Katıldı. Tuzla Belediyesi’nin İnstagram Sayfasında Canlı Yayınlanan Programa İzleyiciler Yoğun İlgi Gösterdi.

“ASKIDA TABLET KAMPANYASI BİR İLK”

“Aslı Hünel İle Rengarenk” Programının Açılışına Konuk Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hünel’in İlk Olarak Tuzla Belediyesinin Başlattığı Askıda Tablet Kampanyası İle İlgili Sorusunu Şöyle Cevap Verdi.  “Askıda Tablet Kampanyası Bir İlk. Askıda Projesi Tarihi Bir Hadisedir. Avrupa’da Bir Ülkede Başlamıştır. Bizim de 2016’da Askıda Ekmek ve Askıda Pasta Diye Kimsesiz, Yetim ve Engelli Vatandaşlarınız İçin Yapmış Olduğumuz Projeler Vardı. Bu Defa EBA’ya Bağlanma Konusunda Çok Fazla Şikâyetler Alıyorduk. Tuzla Sınırları İçerisinde Her Gün 5-10 Tane, “Bağlanamıyorum, Sorunlarım Var, Tabletim Yok.” Gibi Mesajlar Alıyordum. Biz Salgın Öncesi Bile Bazı Bilgisayarları Güncelleyip İhtiyacı Olan Öğrencilerimize Veriyorduk Ama Bu Defa ‘Askıda Tablet’ Diye Bir Proje Yapalım Dedik. ‘Bilgisayarım Yok, Ders Çalışmak İstiyorum, Araştırma Yapmak İstiyorum’ Diyen Gençlerimize, Bine Yakın Bilgisayarı Güncelleyip Verdik.” İfadelerini Kullandı

SERDAR ORTAÇ’TAN YENİ ALBÜM AÇIKLAMASI

‘Aslı Hünel İle Rengarenk’ Programının Dün Akşamki Bölümüne Seçil Gür İle Konuk Olan Serdar Ortaç, Keyifli Bir Sohbet Gerçekleştirdi. Ortaç, 24 Saat Stüdyodan Çıkmadığını Belirterek, ” Bütün Gün Stüdyoda Bilgisayarda Bulunan Şarkılara Bakıyoruz ve Bir Sürü Şarkı Yapıyoruz. İnsanların Mutluluğunu Bekliyoruz. Ne Zaman Mutlu Olurlar İse O Zaman Yeni Albüm Çıkartacağız” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI GENÇLERDEN DOĞA SEVGİSİ VE ÇEVRE BİLİNCİ MESAJI

HIZLI YORUM YAP