DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA ÖZEL OKULLAR ‘İYİLİĞE VARIZ’ DEDİ

“Eğitim Kenti Tuzla”da Tuzla Belediyesi’nin Üniversitelerle İşbirliğine Özel Okullarla İşbirliği Projesi de Eklendi. Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçedeki Özel Okullar Başta Sosyal Sorumluluk Projeleri Olmak Üzere Toplumsal Fayda Sağlayan Projeler İçin Bir Araya Geldi. Tuzla Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Düzenlenen Toplantıya İlçe Milli Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek İle Tuzla’daki Özel Okulların Yöneticileri Katıldı.

İMKANLARIMIZI VE ORTAK AKLIMIZI, TOPLUMSAL FAYDAYA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, İşbirliğinin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” Vizyonu Kapsamında Yer Aldığını Söyledi. “Hepimizin Ortak Kaygısı, Çocuklarımızın En İyi Eğitimi Alması ve Gelecek Neslin Bizden Aldığı Emaneti Daha İleriye Taşımasıdır” Vurgusunda Bulunan Bulut, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Gençlerimizin Bilinçli, Yaşadığı Hayatın Farkında Olan, Gelecek Adına Planları ve Programı Olan, Sosyal Sorumluluklar İle Kendini Geliştiren Bireyler Olmasını Önemsiyoruz. Çocuklarımız ve Gençlerimizi Sosyal Sorumluluk Projelerine Katarak Mümkün Olduğunca Toplumun Her Kesimine Ulaşmayı Amaçlıyoruz. Sahip Olduğumuz İmkanlarımızı ve Ortak Aklımızı Toplumsal Faydaya Dönüştüreceğiz” Dedi.

TUZLA’NIN ÖZEL OKULLARI, TUZLA BELEDİYESİ İLE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ GELİŞTİRİYOR

Tuzla İlçe Milli Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora da Tuzla Belediyesi ve Özel Okullarla Sosyal Sorumluluk Projelerini Desteklediklerini Söyledi.

Özel Okulların Yöneticileri de Kurumlarında Hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Projeleri, İşbirliğiyle İlgili Fikirlerini, Öğrenci-Öğretmen-Veli Üçgeninde Yapılacak Projeler Hakkındaki Düşüncelerini Paylaştı. Özel Okulların Yöneticileri, Tuzla Belediyesi’ne Bu Birliği Sağladığı İçin Teşekkür Etti.

Toplantıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı İle Tuzla Belediyesi’nin Van’ın Saray ve Özalp Kardeş İlçelerinde Yaşayan Çocuklara Yardım Kampanyası Üzerinde Görüş Alışverişinde de Bulunuldu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, 96 ÜNİTE KAN BAĞIŞLADI

HIZLI YORUM YAP