DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA ORTAOKULLAR VE LİSELER ARASI HADİS EZBERLEME YARIŞMASI’NIN FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11 Lise ve 15 Ortaokulun Katıldığı Yarışmada Öğrenciler Kıyasıya Mücadele Etti. Programa Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı. Program Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Yusuf Sucoğlu’nun Kur-An’ı Kerim Tilavetiyle Başladı. Programın Açılış Konuşmasını Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Arslan Gerçekleştirdi. Arslan, Hadis Ezberleme Yarışmasının Bu Yıl Üçüncüsünü Gerçekleştirdiklerini Belirterek, Her Sene Katılımın Daha Çok Arttığını ve Yüz Binlerce Hadisin Ezberlendiğini Vurguladı. Daha Önceki Senelere Ait Slayt Gösterisi İle Geçmiş Yarışmalara Doğru Bir Yolculuk Yapıldı. Yarışma İlk Olarak Lise Kategorisindeki Öğrencilerin Ezberlenen Hadisleri Okumalarıyla Başladı. Ardından Ortaokul Öğrencileri Yarışmayı Kazanabilmek İçin Jüri ve Seyirciler Karşısında Mücadele Etti. Öğrenciler Performanslarını Sergiledikten Sonra Jüri Üyeleri Sonuçları Değerlendirirken, İlahi Topluluğunun Seslendirdiği Birbirinden Güzel İlahiler İzleyicilere Duygusal Anlar Yaşattı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Liseler Arası Hadis Ezberleme Yarışması’nda Mehmet Tekinalp Lisesi’nden Burcu Çiçek 1. Oldu. Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Reyhan Aydın 2. Tuzla İMKB Lisesi’nden Mehlika İlme 3. Oldu. Ortaokullar Arası Hadis Ezberleme Yarışması’nda Orhanlı Ortaokulu’ndan Betül Polat 1. Cemil Türker Ortaokulu’ndan Zeynep Eşmek 2. Tezer Taşkıran Ortaokulu’ndan İrem Türkaslan İse 3. Oldu. Dereceye Giren Öğrencilere, İlçe Protokolü Tarafından Ödül Çekleri Verildi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Eğitime Verdiği Destek ve Katkılardan Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel de Hadisleri Sadece Ezberlemenin Değil, Hadisleri Hayatta Uygulamanın Önemine Dikkat Çekti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN LİSELER ARASI TİYATRO FESTİVALİ

HIZLI YORUM YAP