DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı Postane ve Camii Mahallelerinde Düzenlediği Koronavirüs Denetimlerinde Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Uymayan Esnafa Uyarılarda Bulundu.

İçişleri Bakanlığı Tarafından 81 İl Valiliğine Gönderilen Genelgenin Ardından Tuzla’da Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat Döneminde Temizlik, Maske ve Mesafe Denetimleri Yapıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve İlçe Kaymakamı Ali Akça’nın Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri İle Gerçekleştirdiği Denetimlerde Esnaf ve Vatandaşlara Maske, Mesafe ve Temizlik Konusunda Uyarılarda Bulunuldu. Denetim Sırasında Bir Esnafın Masa Düzeninin Kurallara Uymadığı Konusunda Uyarı Yapılırken Bir Erkek Kuaförüne İse Tek Kullanımlık Örtü Konusunda Uyarı Yapıldı.

“DENETİMLERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Bilim Kurulu’nun Birlikte Almış Olduğu Kararlar İle Beraber Bunların Bakanlıktaki Uygulamaları ve Bakanlığın Göstermiş Olduğu Talimatlar Doğrultusunda Gerek İçişleri Bakanlığı İle Birlikte Biz de Burada Kaymakam ve Tuzla Belediyesi Olarak, Tuzla Sınırları İçerisinde Esnafımızın Denetlenmesi Konusunda Araştırmalar Yapıyoruz. Son Zamanlarda Ağır Vakaların Artışındaki Hafifte Olsa Yükselişlerin Hissedilmesi Üzerine Bizde Denetimleri Sıklaştırdık. Özellikle Kurallara Uymaları Konusunda Esnafımıza Çok Ama Çok Uyarıda Bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın Kurallara Uyulmayan Durumlarda, İşyerlerinin Uyarılması Konusunda Bizlere Yardımcı Olmalarının Bu Denetimler ve Toplum Sağlığı Açısından Çok Kıymetli Olduğunu Hatırlatmak İstiyorum. Covid-19 Bitmedi, Bitmeyecek. Bir Aşısı Bulunana Kadar ve Bir Antiviral İlaç Bulunana Kadar Devam Edecek. O Nedenle Bütün Tedbirlere, Sosyal Mesafeye, Maske ve Hijyene Dikkat Edeceğiz. Hep Birlikte Kendi Sağlığımız Başta Olmak Üzere Başkalarının Sağlığını Düşünerek Bu Tedbirleri Almak Zorundayız. Biz de Bu Denetimleri Yapmaya Devam Edeceğiz” Dedi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Bağlı Ekiplerin Ortaklaşa Düzenlediği Denetimler Tüm Gün 17 Mahallede Devam Edecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ÜNLÜ SANATÇILAR EVLERİNİZE KONUK OLUYOR

HIZLI YORUM YAP