DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA’DA KARANTİNADA OLAN VATANDAŞLARA HER GÜN ÜÇ ÇEŞİT YEMEK

Koronavirüs Salgını Nedeniyle Evinde Karantinada Bulunan Vatandaşlara, Tuzla Belediyesi Aşevi’nde Günün İlk Işıklarıyla Birlikte Pişirilen Yemekler Evlerine Bırakılıyor. Salgın Tedbirlerine Uyularak Her Gün Hazırlanan 3 Çeşit Yemek Belediye Ekipleri Tarafından Tek Kullanımlık Kaplar İle Karantinada Olan ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Servis Ediliyor.

Tuzla’da Koronavirüs Testleri Pozitif Çıkan ve Sağlık Bakanlığı’na Bağlı Filyasyon Ekipleri Tarafından Temaslı Oldukları İçin Ev Karantinasına Alınan Vatandaşların Yemek İhtiyaçları, Tuzla Belediyesi Tarafından Karşılanıyor. Tuzla Belediyesi Aşevi’nde, İhtiyaç Sahiplerine ve Karantinada Bulunan Vatandaşlara Götürülecek Üç Çeşit Yemeğin Pişirilmesine Sabahın İlk Işıkları İle Başlanıyor. Pişen Yemekler Ekipler Tarafından, Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirlere Uyularak Paketleniyor ve Araçlara Yükleniyor. Sabah 9’da Aşevi’nden Ayrılan Araçlar, Adresleri Belli Olan ve Karantinada Bulunan Vatandaşların Evlerine Gidiyor. Bina Girişine Bırakılan Yemekler, Tuzla Belediyesi’ne Bağlı Ekiplerin Binadan Ayrılmasının Ardından Karantinada Bulunan Vatandaşlar Tarafından Alınıyor. Kurulduğu Günden İtibaren Tuzla’da Yaşayan İhtiyaç Sahiplerine Günde İki Öğün Yemek Ulaştırılan Tuzla Belediyesi Aşevi’nde, Koronavirüs Salgınının Başladığı İlk Günden İtibaren de Karantinada Olan Vatandaşların Yemek İhtiyacı Gideriliyor.

“BÖYLE GÜZEL BİR HİZMET VEREBİLMEK BİZİM İÇİN GÜZEL BİR DUYGU

700 Metrekare Alan İçerisinde Hizmet Veren ve Günde Yaklaşık 2 Bin İhtiyaç Sahibi Kişinin Sıcak Yemek İhtiyacını Karşılayan Tuzla Belediyesi Aşevi’nde Görevli Olarak Çalışan Mihrican Buldu, “Koronavirüs Hastalarına ve İhtiyaç Sahiplerine Yemek Götürüyoruz. Buradaki Hazırlıklarımız Bu Yöndedir. Ustalarımız Sabah Saat 5 Gibi Geliyorlar ve İş Başı Yapıyorlar. Bizler de Gelip Porsiyon Olarak Paketleyip, Şoförlerimiz İle Yemekleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz. Yardıma İhtiyacı Olan İnsanlara Başkanımız Vasıtasıyla Böyle Güzel Bir Hizmet Verebilmek Bizim İçin Çok Önemli ve Güzel Bir Duygu” Dedi.

“HASTALARIMIZIN DİREK EVİNE GİDİYOR”

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde Şef Olarak Çalışan Mehmet Usta, “Üç Çeşit Yemek Yapıyoruz. Çorbamız, Pilavımız ve Ana Yemeğimiz. Vefa Grubu’nda Bize Telefon Geldiği Zaman Hastalarımızın Direk Evine Gidiyor. Her Sabah 4 Aracımız Dağıtıma Çıkıyor” Dedi. Aşevi’nde Görevli Hülya Canbaz İse,” İnşallah Bu Zor Zamanları Hep Birlikte Aşacağız. Böyle Bir Şey Başımıza Gelsin İstemezdik. Maalesef Geldi. Allah’ın İzniyle Bunun Üstesinden Geleceğiz. Hastalarımıza Allah’tan Şifalar Diliyorum. Yakınlarına Sabırlar Diliyorum. Elimizden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA ÇÖP TOPLAMA ALANLARI HER GÜN DEZENFEKTE EDİLİYOR

HIZLI YORUM YAP