DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DA “İYİLİK HASADI”

Sevgiyle Ektiler, Emekle Büyüttüler, Elleriyle Teslim Ettiler… İlk ve Ortaokul Öğrencilerinin, Benim Bostanım Projesine Katılarak Kendi Elleriyle Ekip, Çapalamasını, Sulamasını Yine Kendi Emekleriyle Yaptıkları Sebzelerin Hasatı Bereketli Geçti. Benim Bostanım Projesi İle Tarım İle Tanışan Minik Çiftçiler, Bu Proje İle Toprağı İşlemeyi Öğrendi. Kendi Yetiştirdikleri Sebzeleri de İhtiyaç Sahibi veya Kimsesi Olmayan 65 Yaş Üstü Büyüklere Kendi Elleriyle Teslim Eden Öğrenciler, Güzel Bir Projeye İmza Attılar.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi Öğrencileri, Benim Bostanım Projesi İle Hem Toprağı Ekip, Biçmeyi Hem de Kendi Emekleriyle Yetiştirdikleri Sebzeleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırarak Yardımlaşmayı ve Paylaşmayı Bir Kez Daha Tattılar.

Proje İçin “ Doğa Sevgisini ve Toprağın Bereketini Sevgili Öğrencilerimizin Yaşayıp Öğreneceği Bir Proje Gerçekleştirdik” Diyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Bu Proje Z Kuşağını Tabiat ve Doğa İle Buluştururken, Toprağın Bereketi İle İyilik Duygusunun ve Paylaşmanın Mutluluğunu da Birebir Yaşamalarını Sağladı.

Projeye Katılan Öğrencilerimiz Kendi Elleriyle Yetiştirdikleri Sebzeleri Yine Kendileri Topladı ve Bunları Kendileri Büyüklerimize Dağıttı. Proje Bu Toprakların Özü Olan İyilik, Yardımlaşma ve Paylaşma Duygusunu Anadolu Topraklarının Bereketi İle Nasıl Özdeşleştiğini Bir Kez Daha Gösterdi. Projeye Katılan Öğrencilerimiz İle Gurur Duyuyoruz. Bizlerde Her Zaman Kendileri İle Böylesi Güzel Projeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz. Emeği Geçen Tüm Öğrencilerimize Çok Teşekkür Ediyorum.” Diyerek Proje Hakkında Fikirlerini Paylaştı.

Tuzla Belediyesi, Mutluluk Merkezi İçinde Bulunan Özel Tarım Alanlarında 65 Yaş Üstü Büyüklerimiz İle Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi Öğrencilerini, Yeni Sosyal Sorumluluk Projeleri İle Bir Araya Getirmeye Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YILDIRIM-5 OPERASYONU’NDA 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP