DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 3. İSTİHDAM FUARI İLE DEVAM EDİYOR

Tuzla Belediyesi, İşkur Tuzla Şubesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina İşbirliğiyle 8-9 Mart Tarihlerinde 10.00-18.00 Saatleri Arasında Tuzla 3. İstihdam Fuarı Düzenleniyor. Tuzla Marina’da Düzenlenen Fuara Başta Hizmet ve Sanayi Sektörü Olmak Üzere Çeşitli İş Kollarından 90 Firma Katıldı. İş Arayanlar, Yeni Mezunlar, Kariyerinde Yeni Bir Başlangıç Yapmak İsteyenleri İş Dünyası ve Sektörünün Lider Firmaları İle Bir Araya Getiren Fuar, Yaklaşık 2.000 Kişiye Fırsat Sağlıyor. İk Yetkilileri, Fuarda Açık İş Pozisyonları İçin Cv Başvurularını Alıp Ön Görüşmelerini Gerçekleştirdi. İş Arayanlar ve Çalışma Ortamını Değiştirmek İsteyen, Kariyerini Yükseltmek İsteyen Çalışanlar da Kısa Sürede Onlarca Firma İle Yüzyüze Temas Kurarak Başvurularını Gerçekleştirdi.

Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nın Açılışına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İşkur Tuzla Şube Müdürü Türkan Polat, Sgk Tuzla Şube Müdürü Gökhan Çıkrıkçı, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Murat Çökmez, Organizasyon Paydaşları İşkur Tuzla Şubesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina Yetkilileri, Fuarda Stant Açan Firmaların İk Yöneticileri, İş ve Kariyer Başvurusunda Bulunan Vatandaşlar Katıldı.

ÇALIŞMA AZMİ OLANLARIN EN YAKININDA İŞ SAHİBİ OLABİLMESİNİ AMAÇLIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fuar Açılışında Yaptığı Konuşmada Çalışma Azmi Olanları Evine En Yakın İşyerinde İş Sahibi Yapmak İstediklerini Söyledi. İstihdam Fuarlarının İyi Eleman Arayanla İyi İş Arayanları Buluşturduğunu Vurgulayan Başkan Yazıcı, “İş ve Aş, İnsan İçin Çok Önemli. Bir Bireyin Ailesini Kurması ve Ailesinin Gelirini Sağlaması ve O Aileye Hiyerarşisini Sağlayacak Gelir Elde Edebilmesi En Önemli Şeylerden Bir Tanesi. Tarih Boyunca da Bu İşte Balık Tutmayı Öğretmekten Geçer. Biz de Her Türlü Yardım Ve Destek Organizasyonumuza Rağmen Asıl Önemli İşin Balık Tutmak Olduğunu, Balık Tutmayı Öğretmek Olduğunu ve Ona İş Sağlamak Olduğunu Çok İyi Biliyoruz. Tuzla’nın Dezavantajları Olarak Saydığımız Ama Avantajlarını da Asla Unutmadığımız Sanayi Bölgesi ve Organize Sanayilerin Olması Bazı Yüklerimizi ve Sorunlarımızı Peşinde Getiriyor Ama Avantajlarını da Unutmamak Lazım. İstanbul 8 Organize Sanayi Bölgesinin 5’inin Tuzla’da Bulunması, Büyük Fabrikaların ve İşyerlerin Bulunması İle Tuzla, İstanbul’da Çok Önemli Bir İstihdam Merkezi. İstihdam Fuarında Amacımız İşsizliği Çözmek Gibi Haddini Aşan Bir İfade Kullanmak İstemiyorum. Çünkü Bir Yerel Yöneticinin İşsizliği Çözmesi Gibi Bir İddiada Bulunması Biraz Garip Olur. Biz Şunu Yapmaya Çalışıyoruz. İlçemizdeki Çalışma Azmi Olan İnsanların En Yakınında Olan İşyerlerinde İş Sahibi Olabilmeleri İçin Çalışıyoruz. Özellikle Metropollerde İnsanın İşinin Evine Yakın Olması Kadar Keyifli Hiç Bir Şey Yoktur. Biz Vatandaşlarımızın Donanımlı Yetişmesi İçin Çalışırken Aynı Zamanda İstihdam Sağlayabilmek Açısından İyi Eleman Aramaya Çalışanla İyi Bir İşyeri Bulmaya Çalışanı Buluşturmak Gayreti Çabasındayız. Bizim Amacımız Bu. Biz Tuzlamız’da İş Arayanı Tuzlamız’daki İşverenle Buluşturarak İstihdam Konusunda Bir Lokalize Çözüm Oluşturmak Düşüncesindeyiz” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Beraberindekiler, Açılışın Ardından Kamu Kurumları ve İşyerlerinin Stantlarını Gezdi, İşverenler ve Başvurularını Gerçekleştiren Vatandaşlarla Görüştü. Tuzla 3. İstihdam Fuarı, 8-9 Mart 2019 Cumartesi Günü Saat 18.00’de Sona Erecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞADİ BAŞKANIN JESTİNİ GÖREN SAMSUNLULAR KENETLENDİ SONUNA KADAR DESTEK OLUYOR

HIZLI YORUM YAP