DOLAR

32,4992$% 0.25

EURO

34,6231% 0.2

GRAM ALTIN

2.490,14%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%1,08

BİST100

9.548,09%-1,36

BİTCOİN

2046780฿%-0.21053

ETHEREUM

99631Ξ%-0.48235

a

TUZLA’DA COVID-19 TEDBİRLERİ

Tuzla Belediyesi Koronavirüs Salgını İle Mücadeleye Tüm İmkanları İle Aralıksız Devam Ediyor. Virüsün Ülkemizde Görüldüğü İlk Gün İtibari İle Mücadele Seferberliği Başlatan Tuzla Belediyesi Ekipleri, Her Alanda Çalışmalarını Sıklaştırdı.

Öncelikle İnsanların Bir Arada Bulunmasının Riskini Göz Önüne Alarak Eğitim, Spor ve Kültür Etkinlikleri İptal Edildi. Tüm Belediye Personeline, Hastalık ve Korunma Yöntemleri Hakkında Eğitim Verildi.

Tuzla Belediyesi Ekipleri Ayrıca, Salgın Hastalığı Fırsat Bilerek Temizlik, Hijyen ve Gıda Ürünlerinin Fiyatlarında Fahiş Artışlara Gidilmesi İhtimalini Göz Önüne Alarak Sıkı Bir Şekilde Denetimler Başlattı. Zabıta Ekiplerinin Yürüttüğü Denetimlerde, İlgili İşyerleri Düzenli Olarak Kontrol Ediliyor Ve Manipülasyonlara Fırsat Verilmiyor.

Tuzla Belediyesi Bu Çalışmalara İlave Olarak, Halkımızın Yoğun Olarak Kullandığı Alanlarda Temizlik ve Dezenfekte Çalışmalarını da Aralıksız Olarak Sürdürüyor. Bu Çerçevede Toplu Taşıma Araçları, Eczaneler, PTT, ATM ve Kamu Kurumlarında Temizlik Ve Dezenfekte Çalışmaları Düzenli Olarak Gerçekleştiriliyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Alınan Tedbirlerle İlgili Olarak, Vatandaşlarımızın Panik Yapmadan Dikkatli ve Hassas Davranmasının Önemine Değinerek, “Halkımızın, Bilgi Kirliliğine Yol Açacak Gereksiz Paylaşımlardan Kaçınması ve Doğru Kanallardan Doğru Bilgilere Ulaşmak İçin Hassasiyet Göstermesi Önem Arzetmektedir. Devletimiz, Tüm Kurumları İle Üzerine Düşeni Yapmaktadır. Bizler de Belediyeler Olarak Her Türlü Çalışmayı En Hassas Bir Şekilde Sürdürüyoruz. Panik Yapacak Bir Durum Yok. Ancak Yapılan Uyarıları Dikkatle Takip Etmeli ve Tedbirli Davranmalıyız. Bu Salgını, Halkımızın va Hassasiyeti İle En Kısa Zamanda ve En Az Kayıpla Atlatacağımıza İnanıyorum” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜL ELLERİ BOAT SHOW’DA

HIZLI YORUM YAP