DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA’DA BİZİM İÇİN ÇALIŞAN BİRİLERİ VAR…

Tuzla Belediyesi,  Çalışmaları İle İlçemizi Temiz ve Güzel Tutmaya Devam Ediyor.

COVID 19 Salgınının Ülkemizde Görüldüğü İlk Günden İtibaren Tuzla Belediyesi Tarafından Bir Yandan Temizlik ve Dezenfekte Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ederken, Diğer Taraftan İlçemizin Parklarında, Yeşil Alanlarında, Cadde ve Sokaklarında Yenileme ve Çiçeklendirme Çalışmaları Sürdürülüyor.

Halkımızın Normal Yaşantısına Bir An Önce Dönmesi Gayretiyle Çalışmalarını Sürdürdüklerini İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘Evde Kal’ Çağrısına Uyan Halkımıza Teşekkür Etti. Başkan Yazıcı, Bu Süre Zarfında Yürütülen Çalışmalarla İlgili Şunları Söyledi:

“ Dünyayı ve Ülkemizi Etkisi Altına Alan COVID 19 Salgınına Karşı ‘Evde Kal’ Çağrıları Etkisini Gösterdi. Halkımızın Zorunlu Olmadıkça Evlerinden Çıkmamaları Sonucu Salgının Yayılım Hızı Düştü. Yeniden Buluşacağımız Güzel Günlerin Yakın Olduğu Görülüyor. Ancak Halkımızın, Yetkililerden Yapılan Tüm Uyarılara Zafiyet Göstermeden Uyması Bu Günlere Bir An Önce Ulaşmamız Açısından Büyük Önem Arz Ediyor.

SAHADA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZLE DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Bizler İçin Çalışan Birileri Var. Vatandaşlarımız Evde Kalarak Bizlere Destek Verirken, Sağlığımız İçin Canla Başla Çalışan, Büyüklerimizin Gereksinimlerini Karşılayan, İhtiyaç Sahiplerine Yemek Ulaştıran, Şehri İlaçlayan, Temizleyen, Denetleyen ve Güvenliğimizi Sağlayan Birileri Var…

Şehrimiz ve Ülkemiz İçin Canla Başla Çalışan Emekçi Kardeşlerimizin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun.

Biz Tuzla Belediyesi Olarak, Halkımız Her Gün Sokaktaymış Gibi İlçemizi Temiz ve Bakımlı Tutmak İçin Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz. Parklarımızın Eksiklerini Yeniliyor, Diktiğimiz Çiçeklerle Yollarımızı ve Mahallelerimizi Güzelleştiriyoruz. Güzel Günlerde Mutluluklarımızı Paylaşıp Özlem Gidereceğimiz Şehrimizin Çehresini Vatandaşlarımız İçin Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz. Halkımız Dışarı Çıktığında, Hiçbir Rahatsızlıkla Karşılaşmadan, Özlediği Günlerin Tadını Çıkarması İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz.”

Tuzla Belediyesi, Çalışmalarını Aralıksız Sürdürürken, Vatandaşlarımızın Gereksinimlerini ve Taleplerini Karşılamak İçin Saha Ekipleriyle 7/24 Görevde

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SOSYAL MEDYADA

HIZLI YORUM YAP