DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA BİR İŞ YERİNDE YANGIN ÇIKTI

Tuzla’da Testere Bıçağı Üretimi Yapan Bir Fabrikada Yangın Çıktı. İhbar Üzerine Olay Yerine Çok Sayıda İtfaiye Ekibi Sevk Edildi. Yangın Nedeniyle Fabrikanın Yakınında Bulunan Okullar Tahliye Edildi.

Edinilen Bilgiye Göre Saat 13.30 Sıralarında Tuzla Orhanlı Mahallesi İrfan Caddesi Üzerinde Bulunan Testere Bıçağı Üretimi Yapılan Bir Fabrikada Yangın Çıktı. Yağ Kazanından Çıktığı İddia Edilen Yangın Nedeniyle Olay Yerine Çok Sayıda İtfaiye Ekibi Sevk Edildi. Yangında Yaralı ve Can Kaybı Bulunmazken İtfaiye Ekipleri, Yangın Çıkan Fabrikanın Yanında Bulunan Kimyasal Ürünler Üreten Bir Fabrikaya Alevlerin Sıçramaması İçin Yoğun Çaba Harcadı. Yangın İtfaiye Ekiplerinin 1 Saatlik Çalışması Sonucunda Söndürüldü.

Yangın Nedeniyle Fabrikaya 200 Metre Uzaklıkta Bulunan Orhanlı İlkokul ve Ortaokulu Tedbir Amaçlı Boşaltıldı. Öğrencilerin Bazıları Velileri Tarafından Okuldan Alınırken, Bazıları İse Belediye Otobüsleri İle Okuldan Tahliye Edildi.

TUZLA KAYMAKAMI ALİ AKÇA: “YARALIMIZ YOK, CAN KAYBIMIZ YOK İTFAİYEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Olay Yerine Gelen Tuzla Kaymakamı Ali Akça Çıkan Yangınla İlgili, “Yangın Kontrol Altına Alındı. İtfaiyemizin Bu Konudaki Gayreti Çabası ve Hızı Sevindirici. Testere Bıçağı Üreten Bir Fabrika. Ürettikleri Metalin, Testerenin Daha Sertleşmesi İçin Isı İşleminden Geçiriyorlar Metal Kazanlarında. Personel Öğle Yemeğindeyken Metal Kazanları Alev Almış. Haber Verildikten Sonra Hemen Müdahale Ediliyor İtfaiye Tarafından Gördüğünüz Gibi. Arkadaşlarımız Çevre İlçelerden de Gelerek Tuzla’da İtfaiyelerle Beraber Gerekli Kontrol Altına Alma İşlemi Tamamlandı. Şimdi Bir Süre Daha Soğutma İşlemlerine Devam Edecekler. Yaralımız Yok, Can Kaybımız Yok İtfaiyeye Teşekkür Ediyorum. Yangının Büyümesine Yönelik Olarak Tedbirleri Alıyor Arkadaşlar. Yakınındaki Kimyasal Fabrikasına Kesinlikle Sirayet Söz Konusu Değil. Arkadaşlarımız Zaten Onu Öngörerek Müdahale Ettiler. Öğrencilerimizin Dumanla Alakalı Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşamamaları İçin Öğrenci Velileriyle Temasa Geçilerek Okullarımızdaki Öğrencilerin Velilerimize Teslimi Sağlandı” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ORTA MAHALLEDE OTOMOBİL 5 METRE YÜKSEKLİKTEN APARTMANIN BAHÇESİNE DÜŞTÜ

HIZLI YORUM YAP