DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

TUZLA’DA BİR İLK! ÖĞRENCİLERE TRAFİK BİLİNCİ KAZANDIRILIYOR

Tuzla’da İlk Olarak Gerçekleşen Proje Ord.Prof.Dr.Cahit Arf İlkokulundan Yapıldı. Öğrencilere Verilen Seminerde Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora Okul Müdürü Süleyman Şahin ve Diğer Okul Müdürleri İle  Görevli Personeller, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı.
Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine Trafik Bilinci Kazandırılması Seminerinde Açıklamalarda Bulunan Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora ve Prof.Dr.Cahit Arf İlkokul Müdürü Süleyman Şahin Seminer Sonunda Gazetemize Yaptıkları Açıklamalarda Trafik Kurallarına Mutlaka Uyulması Gerekiyor. Bu Çok Önemli Bir Kuraldır Hayatımız İçin. Trafikte Herkes Birbirine Karşı Saygı Göstermelidir. Trafik, İnsanların, Hayvanların Ve Araçların Karayolları Üzerindeki Hal Ve Hareketleridir. Trafik Sadece İçerisinde Akışın Yönlendirildiği Bir Yollar Sistemi Değil, Aynı Zamanda Toplumun Bireylerinin Bir Başka Biçimde Etkileşim De Bulunmasıdır. Trafik Kuralları, Yaya Ve Sürücülerin Yolda Giderken Uymaları Gereken Kurallardır. Günümüzde, Özellikle Büyük Kentlerde İnsan Ve Araç Sayısı Çok Artmıştır. Yollar Kalabalıktır. Yaya Ve Sürücülerin Bir Yere Gidip Gelirken Birbirlerine Zarar Vermeden Yol Almaları Ancak Bu Kurallara Uymalarına Bağlıdır. Trafik Kurallarına Uyulmadığı Zaman Neler Olduğunu Hepimiz Biliriz. Trafik Kurallarına Uymamak Hem Kendi Hayatımızı Hem De Başkalarının Hayatını Tehlikeye Atmaktır. Yaya Kaldırımlarında Her Zaman Sağdan Yürümeliyiz. Trafik Işıklarına Dikkat Etmeli ve Kırmızı Işıkta Geçmemeliyiz” Dedi.
Özel Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarında Görevli Usta Öğretici Tarafından Okul Öncesi Ve İlkokul Öğrencilerine “Trafik Bilinci Kazandırılması Eğitimi” Verildi.
Proje Kapsamında Tuzla İlçesinde Tüm Öğrencilere Trafik Bilinci Konulu Seminerin Verileceği Belirtildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BUGÜNLERİMİZİ ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

HIZLI YORUM YAP