DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA’DA AK PARTİLİ KADINLAR VİTES YÜKSELTTİ

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem ve Yönetim Kurulu 31 Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Mali İdari Seçim Çalışmaları Kapsamında Vites Yükselterek Çalışmalarını Hızlandırdı.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem’in Ev Sahipliğinde Tuzla’da Sandıkta Görev Alan Müşahitler Başta Olmak Üzere Tüm Hanımlara Mevlana Haftası Dolayısıyla Kahvaltılı Etkinlik Düzenlendi. Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Düzenlenen Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Fulya Telli Başta Olmak Üzere Mahalle Başkanları ve Yönetimleri Sandık Müşahitleri Katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem Mart 2019 Seçimlerin Önemine Değinerek Siz Müşahitlerimizide Çok Önemli Görev Bekliyor Sizlere Güvenimiz Tam AK Partili Kadınlar Olarak Yeniden Tarih Yeniden Şahlanış Önce Hizmet Önce Memleket Adının Verildiği Bu Seçimlerde Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmayacağız Dedi. Mevlana Haftasına da Değinen Başkan Nurhan Erdem Hz. Mevlana’nın Büyük Bir Alim Olduğunu Söyledi. Gençlerin Mevlana’yı Anlamak İçin Araştırıp Okuması Gerektiğine Vurgu Yapan Erdem Şunları Kaydetti: “Mevlana Türk Dünyası İçin Değerli Bir Büyüğümüz. Biz Bu Anlamda Gençlerimize Tarih Bilinci Kazandırmak, Bilinçlendirmek Adına Önemli Gün ve Haftalarda Bu Tür Etkinlikleri Yapmaktayız. Tüm Çalışma Arkadaşlarıma Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim Şeklinde Konuştu.

Programda Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Gönül Belediyeciliği Hanımlarla Başlar Sözü Büyük Alkış Alırken Müşahitler Buluşmasında Birlik Beraberlik Mesajları Verdi. Başkan Yazıcı Mevlana Haftası Dolayısıyla da Mevlana’nın Sadece İslam Dünyasının Değil Dünyanın Önemli Bir Değeri Olduğunu Belirterek Mevlana’nın Sevgiye Hoşgörüye İnsana Bakışı Çok Farklıdır. Onu Anlamak ve Anlatmak Lazım Gençlerimize. Bir Değerimiz Olan Hazreti Mevlana’yı Bilmeleri Felsefesini Tasavvufunu Okumaları İçin Gençleri Teşvik Etmeliyiz Diye Konuştu.

Çiçekçiler Cami İmamının da Mevlana Haftasıyla İlgili Konferans Verdiği Programda Semazen Gösterisi Kahvaltılı Programa Ayrı Renk Kattı. Çeşitli Gösterilerin Yapıldığı Programın Sonunda Tuzla AK Partili Kadınlarının Hazırladığı El Emeği Göz Nuru Hediyeler Programa Katılanlara Hediye Olarak Dağıtıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI’DAN ‘ÖZEL ÇOCUKLARA’ GALATASARAY-Ç.RİZE MAÇ JESTİ

HIZLI YORUM YAP