DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA’DA AK KADINLAR COŞTU BİR KERE

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinde Düzenlenen Ev Sahipliğini AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Derya Bacacı’nın Yaptığı Kadınlar Matinesinde Kına Gecelerinin Vazgeçilmez Hanımları Çaldıkları Eserlerle Kadınlara Unutamayacakları Bir Eğlence Yaşattı.

Kadınların Coşkusuna AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Güllüce Şamlı AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Ortak Oldular.

105 Yaşında İlçenin En Yaşlısı Hanımefendisini Bularak Programa Katılmasını Sağlayan AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı İle Birlikte Bir Buket Çiçek Takdim Ederek Elini Öptüler. Protokolün İnce, Nazik Hareketi Salonda Büyük Alkış Alırken AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Demirci ve Gençlik Kolları Başkanı Yıldızcı da Kadın Kolları Başkanı Bacacı’ya Buket Çiçek Vererek Kendisini Tebrik Ettiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’da Evimin ve Kalbimin Başkanı Diye Hitap Ettiği Eşi Başhekim Fatma Yazıcı’ya Bir Buket Çiçek Takdim Ederken Başhekim Yazıcı Emekçi Kadınlara İthafen Aldığı Çiçeği Hava Kaldırınca Salonda Büyük Alkış Sesleri Yükseldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programının Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Kadın Varsa Türkiye Vardır Kadın Varsa Başarı Vardır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüzü Kutluyorum Şeklinde Konuştu.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğinde Bir Konuşma Yapan Başhekim Fatma Yazıcı İnsanın Hayatının Her Döneminde Kadına İhtiyaç Vardır Açıklamalarında Bulundu.

Tuzla AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci’de Yaptığı Konuşmada Kadınlarımız Her Dönemde Olduğu Gibi 15 Temmuz’da Ön Planda Oldular Hayatımızda Önemli Bir Yere Sahip Olan Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Protokolü Selamlarken Eşi Fatma Yazıcı İçin Evimin Başkanı Gönlümün ve Kalbimin Başkanı Diye Hitap Ederken Adaleti Sağlamak Konusunda ve Ülkenin Şekillenmesinde Kadınların Yeri Çok Önemli Her Zaman Her Yerde Kadınların Mutlaka Olması Gerekir İfadelerini Kullandı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE MECLİSİNDE ÇİÇEKLİ KUTLAMA

HIZLI YORUM YAP