DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’DA 3. OKUL ÖNCESİ BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle Geleneksel Hale Getirilen Tuzla 3. Okul Öncesi Bahar Şenliği, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Gerçekleştirildi. Tuzla 3. Okul Öncesi Bahar Şenliği’ne Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Birkan Onat, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velileri Katıldı. Tuzla 3. Okul Öncesi Bahar Şenliği’nde Anaokulları ve Ana Sınıfları Gösterilerini Sahneledi, Okul Öncesi Eğitim Kurumları Stant Açarak Çocukların Keyifli Zaman Geçirmesini Sağladı. Rengarenk Giysileri İçerisinde Çok Heyecanlı ve Mutlu Olan Minikler Evet-Hayır, Sandalye Kapmaca Gibi Oyunların Ardından Sahne Aldı.

ANA OKULLARI VE ANA SINIFLARI GÖSTERİLERİNİ SAHNELEDİ

Çağrıbey Anaokulu, Özel Dede Korkut Anaokulu, Özel Özde Bilim Anaokulu, Özel Keşif Anaokulu, Cemil Meriç İlkokulu Ana Sınıfı, İhsan Hayriye Hürdoğan Anaokulu, Piri Reis Orta Okulu Ana Sınıfı, Barbaros İlkokulu Okul Öncesi Sınıfı, Evliya Çelebi Ortaokulu Ana Sınıfı ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nin Minik Kursiyerleri Yeteneklerini Sahneledi. Şarkılar, Şiirler, Müzikli Oyunlar ve Halk Oyunları İle Gösterilerini Sahneleyen Minikler, Beğeni Topladı. Okul Öncesi Şenliği’nin Ardından İllüzyonist ve Jonglör Erkan Obüs, Çocukların Da Oyuna Dahil Olduğu Gösterisi İle Minik Misafirlerini ve Konukları Eğlendirdi.

Tuzla 3. Okul Öncesi Bahar Şenliği’nde Gösterilerini Sahneleyen Çocuklar, Tuzla Belediyesi Tarafından Kurulan Çocuk Oyun Parkında da Eğlenceli Saatler Geçirdi.

ONAT, BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Birkan Onat, Şenlikte Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Onat, “Bize Her Zaman Destek Olan, Bu Güzel Şenliğe Ev Sahipliği Yapan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Çok Teşekkür Ediyor, Çocuklarımıza İyi Eğlenceler Diliyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZLERİ, “BAHAR GEZİLERİ” DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP