DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA 10 KİŞİ DAHA İŞ SAHİBİ OLDU

-İHTİYACA GÖRE ALTERNATİF SUNUYORUZ

-TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; ‘5 TANE SATIŞ ELEMANA İHTİYACIM VAR’ DENDİĞİNDE BİZ UYGUN 25 KİŞİNİN CV’SİNİ YOLLUYORUZ. ALTERNATİFLİ BİR ŞEKİLDE EN İDEAL ELEMANI BULMALARINI SAĞLIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi (TUZKAM)’ın Toplu İş Görüşmesine Katılan 12 Kişiden 10 Tanesi, Görüşmelerin Ardından İş Sahibi Oldu. Çok Alternatifli Bir CV Bankası Oluştuğuna Dikkat Çeken Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Şu Ana Kadar Son 11 Yılda Yaklaşık 27 Bine Yakın Bir Başvuru Aldık. Ve Bunların Yaklaşık 8 Bine Yakınını Çeşitli İşlere Yerleşmesini Sağladık.” Dedi.

Tuzla’da İşveren İle İş Arayan Arasında İstihdam Köprüsü Kuran Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, Toplu İş Görüşmeleri İle Vatandaşları İş Sahibi Yapmaya Devam Ediyor. Bir Alüminyum Firması’nın İşçi Talebini Değerlendiren TUZKAM, Firma Tarafından İstenen Kriterlere Uygun Çok Sayıda Eleman İle Firma Yetkililerini Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Bir Araya Getirdi. İş Görüşmesine Katılan Vatandaşlar İş Başvuru Formunu Doldurduktan Sonra Firma Yetkilileri İle Sözlü Mülakata Katıldı. İş Başvurusunda Bulunan 12 Kişiden 10 Kişi Yeterli Kriterleri Sağladıkları İçin Hemen İş Sahibi Yapıldı. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Gerçekleştirilen Görüşmede, İş Sahibi Olan Vatandaşlar, Mutluluklarını Dile Getirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bize ‘5 Tane Satış Elemana İhtiyacım Var’ Dendiğinde Biz Uygun 25 Kişinin CV’sini Yolluyoruz. Onlara da Seçim Hakkı Tanıyarak Daha Alternatifli Bir Şekilde En İdeal Elemanı Bulmalarını Sağlıyoruz” Dedi.

“EN İDEAL ELEMANI BULMALARINI SAĞLIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İlçemiz Sınırları İçerisinde Elemana İhtiyacı Olan Firmalarımız İle İş Arayanları Buluşturan Bir Platform Oluşturmaya Çalıştık. Tuzla Sınırları İçerisinde Sosyal Doku Çalışmaları Yaptık ve İhtiyaç Sahiplerini Biliyoruz. ‘Ben İş İstiyorum’ Diyen Herkesin Başvurusunu Aldık. Şu Ana Kadar Son 11 Yılda Yaklaşık 27 Bine Yakın Bir Başvuru Aldık. Ve Bunların Yaklaşık 8 Bine Yakınını Çeşitli İşlere Yerleşmesini Sağladık. Hem Kendi Bünyemizde ki Firmalarımız İle Hem de Çevremizdeki Firmalar İle Tuzla Sınırları İçerisinde Bulunan 5 Organize Sanayi Bölgesi, Bütün Sanayi Kuruluşları ve Bütün İşyerlerinin İnsan Kaynakları İle İstişareler İle Bir İletişim Ağı Oluşturmaya Çalışıyoruz. Buradaki Ekibimiz İse Bize Başvurular Doğrultusunda İhtiyacı Olan Firmaların Neye İhtiyacı Olduğunu Söylüyorlar. O İhtiyaca Göre Alternatif Sunuyoruz. Bize ‘5 Tane Satış Elemana İhtiyacım Var’ Dendiğinde Biz Uygun 25 Kişinin CV’sini Yolluyoruz. Onlara da Seçim Hakkı Tanıyarak Daha Alternatifli Bir Şekilde En İdeal Elemanı Bulmalarını Sağlıyoruz”

“BANA SON DERECE YARDIMCI OLDULAR”

Özel Bir Alüminyum Firmasının İnsan Kaynakları Yöneticisi Olan ve TUZKAM Tarafından Organize Edilen Toplu İş Görüşmelerinde Görüşmeleri Gerçekleştiren Canan Aykaç,” Katılım Aslında Çok Güzel. Katılım Potansiyeli Güzel. Ben Görüştüklerimden Sadece 2 Kişiye Olanak Sağlayamayacağım. Onun Dışındakileri İşe Alacağım. Bize Bu Olanağı Sağlayanlara Teşekkür Ediyorum. Belediye İle İlk Kontak Kurduğumda, Bana Son Derece Yardımcı Oldular. İstihdam Edeceğimiz Personellerin Ne Kadar Olduğunu Anlattım. Son Derece Yardımcı Oldular. Bugün de Aynı Şekilde, Biz Buraya Gelmeden Arkadaşlarımız Buradalardı. Çok Memnunum” Dedi.

“İŞ GÖRÜŞMESİNE GELDİM, YARIN ÇAĞIRDILAR”

İş Görüşmesine Gelip 10 Dakika İş Sahibi Olan Osman Sağlam,” Kimya Mühendisiyim. İşe İhtiyacım Vardı. Böyle Bir İlanın Olduğunu Duyunca Sevinerek Geldim. Genellikle Görüşmeler Toplu Şekilde Alınıyor. Özellikle Bilinmiş Tanınmış Yerlerin Referans Olması Benim İşimin Kolaylaştıracağını Düşündüm ve Geldim. Beni Hemen Çağırdılar. Sürecin Bu Kadar Hızlı Olmasından Olumlu Etkilendim. Ne Kadar Hızlı Olursa Bizim İçin O Kadar İyi Olacaktır. Tuzla Kariyer Merkezi’nin İş İlanını Görünce Hiç Beklemeden Buraya Geldim. Çünkü İşlerimin Daha Kolay Olacağını Düşünüyordum” Dedi.

“ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE OLDU”

İş Görüşmesinin Çok Hızlı Bir Şekilde Sonuçlandığı Belirten Mehmet Ali Aydın,” Bu İş İlanını Tuzla Belediyesi’nin Sosyal Medya Hesaplarından Gördüm. Ertesi Gün Görüşmeye Çağırdılar. Geldim, Görüştüm. Çok Hızlı Bir Şekilde Oldu.” Dedi. Gökhan Karakaya İse,” İlanı Tuzla Belediyesi’nin Kendi Sitesinde Gördüm. Güzel Bir Şey Bu. İnsanlarımızın Böyle Bilgilenmesi Çok Güzel. Ben Kendim İşsizim. O Yüzden Başvurmaya Geldim” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI BOAT SHOW’DA YERİNE ALDI

HIZLI YORUM YAP