DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA ÜLKÜ OCAĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Tuzla Ülkü Ocakları Başkanlığının Görevini 5 Yıldır Başarıyla Yürüten Kerim Cebeci Görev Süresinin Dolması İle Görevini İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, MHP İL Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Uz, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Geçmiş Dönem Ocak Başkanları İle Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Devir Teslim Töreniyle Kerim Yılmaz’a Devretti.

Tuzla Ülkü Ocakları Devir Teslim Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasının Ardından İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç Bir Selamlama Konuşması Yaptıktan Sonra Devir Teslim Töreni Gerçekleşti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç Yaptığı Konuşmasında Geçtiğimiz Günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İle Çin Arasında Yapılan Anlaşma Kapsamında Bazı Tramvay ve Metro Hatlarında Duraklara Çince Tabelalar Asılmıştı. İstanbul Ülkü Ocakları Olarak İBB’nin Başlattığı Bu Uygulamaya Sert Tepki Göstererek, Çince Afişlerin Üzerini Kapattıklarını İfade Eden Aktunç, Çince Yazıların Üstüne Afiş Yapıştıran İstanbul Ülkü Ocakları, Türkiye ve Doğu Türkistan Bayraklarının Bulunduğu ve Üzerinde “Katil Çin. Yaşasın Tam Bağımsız Doğu Türkistan ” Yazılı Afişlerle Çin’in Doğu Türkistan’da Yaptığı Soykırıma Dikkat Çekti.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç Yaptığı Konuşmanın Ardından Gerçekleşen Devir Teslim Töreninde Tuzlada Milliyetçi Ülkücü Türk Gençliğinin Sancağını Ülkü Ocakların Sancağını En İyi Şekilde Temsil Eden Hep Gururlandıran 5 Yıldır Tuzla Başkanlığını Yürüten Kerim Cebeci Başkanımızdan Razıyız Rabbimde Razı Olsun. Bugüne Kadar Burada Büyük Azim Ve Gayretle Mücadelesine Devam Etmiştir. Ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Sancağına Leke Sürdürmeden Milliyetçi Ülkücü Harekete En Ufak Bir Zarar Getirmeden Bu Hareketimizi Koruyup Kollamış ve Çok Güzel Çalışmalara da İmza Atmıştır. Yine Kendisi Bizimle Beraber İstanbul Ülkü Ocaklarında Teşkilat Biriminde Çalışmaya Devam Edecektir. Rabbim Her Ocak Başkanına da Böyle Güzel Bir Devir Teslim Yapabilmeyi Nasip Eylesin. Bu Vesileyle Sizlere de Çok Teşekkür Ederim Şeklinde Konuştu. Kazım Erdi Aktunç’un Yaptığı Konuşmaların Ardından Kerim Cebeci Görevini Kerim Yılmaz’a Devretti.

Tuzla Ülkü Ocakları Eski Başkanı Kerim Cebeci Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Bugün İtibariyle 5 Yıldır Şanla, Şerefle Yürütmekte Olduğum Tuzla Ülkü Ocakları Başkanlığı Görevimi, Sayın İl Başkanımızın Takdir ve Tensipleriyle Devretmenin Onurlu Hüznünü Yaşamaktayım, Hüzünlüyüm Çünkü; 5 Senesi İlçe Ocak Başkanlığı Olmak Üzere 15 Senedir Geceli Gündüzlü Emek Verdiğim Tuzla Ülkü Ocaklarında, Bağlılığım Baki Kalırken, Fiilî Görevimin Sonuna Gelmiş Bulunmaktayım. An Oldu Geceyi Gün Ederek Emek Verdik, Bir Ekmeği Bölüştük, Başımı Yastığa Vicdan Rahatlığıyla Koyma Savaşını Verdim ve Benliğimi Dava İle Ezerek Bu Yolda Layıkıyla Yürümeye Çalıştım. Bu Şerefli Hüzün, Emanet Aldığım ve Emanet Edeceğim Bu Kutlu Vazifenin Ömrüme Kattığı Gururdur, Son Nefesime Kadar Taşıyacağım ve Nasip Olursa Çocuklarıma Miras Bırakacağım Bu Şerefli Geçmiş En Kıymetli Apoletim Olacaktır.

Onurluyum Çünkü; 5 Seneyi Aşan Bu Süreçte İçtenlikle Güzel İşler Gerçekleştirdiğimiz İnancındayım. Yaptıklarımız Oldu, Yapamadıklarımız da Olmuştur. Vicdanen Huzurlu Bir Şekilde Emaneti ve Yapılacak Daha Nice Güzel İşleri, Her Daim Destekçi Olacağım Sözüyle, Vazife Sürecimde Omuz Omuza Yürüdüğüm Kardeşlerime Devrettiğime İnanıyorum. Ben Halis Bir Niyetle Dava Sürecimi Büyük Bir Onurla İdame Ettim Elbette ki, Takdir Ülkücü Hareketin Şerefli ve Namuslu Mensuplarınındır.

Görev Sürem Boyunca Yaptıklarımın ve Yapamadıklarımın Hesabını Her Zaman Ülkücü Harekete Vermeye Hazırım, Ülkücülük Dışında Bir Aidiyet Tanımayan, Ülkücü Pencereden Bakarak Beni Eleştiren Herkese Şimdiden Saygı Duyacağımı Belirtmek İstiyorum Fakat Görev Sürem Boyunca Yaptıklarıma Şahsi İkbal, Menfaat ve Ülkücülük Dışındaki Pencerelerden Eleştiri Getirecek Olanların Fikirleri de, Şahsiyetleri de Tarafımca Hükümsüzdür. Bu Süreç Boyunca Yapılan Her Güzel İş Teşkilatımın, Her Eksik, Noksan Şahsımındır. Ömrü Boyunca Ülkü Kelimesinin Sonundaki –Cü Aidiyeti Dışında Tek Bir Sıfatı Dahi Kabul Etmeyen Şahsım, Bundan Sonra da Ülkücü Olabilmenin ve Ülkücü Kalabilmenin Şerefine Talip Olacaktır. Makamlar Şerefli Bir Emanet, Dava Adamlığı İse Ömürlük Aidiyettir.

Son Olarak 5 Yıllık Süreç Boyunca Beraber Çalıştığım, Görev Yaptığım Tüm Ülküdaşlarıma ve Ocağımıza Destek Olan Kıymetli Dava Arkadaşlarımıza Sonsuz Teşekkür Ederim. Yaşasın ÜLKÜ OCAKLARI, Çok Yaşasın ÜLKÜ OCAKLARI!

KERİM YILMAZ KİMDİR?

07 Ocak 1995 Yılında İstanbul Eminönü’nde Doğan Kerim Yılmaz, Barış Manço İlköğretim Okulunda Öğrenimine Başladı. Daha Sonra Tuzla Anadolu Lisesin Devam Etti. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde Öğrenimine Devam Ediyor. Bselitgrup Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. Firma Ortaklığına Dahil Oldu. Ülkü Ocakları Hayatı İse 2011 Yılında Başladı. 2014 Yılından İtibaren İse Aktif Yöneticilik Hayatını Devam Ettirdi. 08.10.2019 Tarihinden İtibaren İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı  Kâzım Erdi Aktunç’un takdiri İle Tuzla Ülkü Ocakları Başkanlığına Atandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

LİLİTH EVA VE DEĞİŞİM SANAT ATÖLYESİNİN KARMA SERGİSİ SANAT SEVERLERLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP