DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA SİYASETİNDE SON DURAK ‘SUAT DURAK’ TEŞKİLATTA BAYRAM HAVASI YARATTI

Tuzla Siyasetinde Son Durak Olan Suat Durak Genel Merkez ve İstanbul İl Başkanlığının Adayı Olarak Açıklanmasıyla AK Parti Tuzla Teşkilatlarında Bayram Havası Yarattı. Yaklaşık Son 9 Yılda Tuzla Siyasetinde Hizmet Eden Durak İl Yöneticilerin Katılımıyla İlçe Binasından Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

AK Parti Tuzla İlçe Binasında Gerçekleşen Toplantıya İl Yüretme Kurulu Üyesi Ömer Faruk Besli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Yönetimi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ve Yönetimi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Meclis Üyeleri Mahalle Başkanları İlçe Yönetim Kurulu Üyelerin Tamamı Katıldı.

İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Açılış Konuşmasında Dava Arkadaşı ve Kardeşim Diye Hitap Ettiği Suat Durak İle Yaşadığı 2 Referandum 5 Seçim Bir Darbe Yaşadıklarını 15 Temmuz Gecesi Beraber Bayburtta Olduklarını Olayı Duyar Duymaz 8 Saat Kadar Kısa Bir Sürede Gelerek İlçemizde Arkadaşlarımızla Beraber Nöbetimizi Sürdürdük İlden Bize Verilen Görevde Başbakanımızın Eviydi Bizim Gelene Kadar Tüm Teşkilat Mensubu Arkadaşlarımız Gereken Yapmıştı. O Gün Olduğu Gibi Bugünde Yine Beraberiz Yarında Beraberiz Olacağız 15 Nisandan Sonrada Beraber Olacağız Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH Birlik Beraberliğimizi Bozmasın İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Selamlama Konuşmasında İlçe Başkanı Sebahattin Demirci’ye Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederken Genel Merkez ve İl Başkanlığının Adayı Olarak İlan Edilen Suat Durak’a Hayırlı Olmasını Diledi ve Birlik Beraberlik Mesajları Verdi.

İl Yüretme Kurulu Üyesi Ömer Faruk Besli Konuşmasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın Selamını ve İlan Ettiği Yazıda ki Gibi Genel Merkezimizle Yapılan İstişareler Neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Onayıyla Suat Durak Kardeşimiz Tuzla İlçe Başkanlığımızın 6.Olağan Kongresinde İlçe Başkan Adayımız Olarak Belirlenmiştir Şeklinde Resmi Yazıyı Okuyarak Başladı. Mevcut İlçe Başkanı Sebahattin Demirci’nin 15 Nisan’da Yapılacak Kongreye Kadar İlçe Başkanımızdır. Kongreyi Onun Başkanlığında Hazırlanıyoruz Bugüne Kadar Yaptığı Hizmetlerde Kendisini Hep Takdir Ettik Yeni Dönemde İllaki Yolumuz Siyasetin Bir Köşesinde Tekrar Birleşecek Biz Kendisinde Razıyız Suat Durak Başkanımız İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Kendi Listesini Hazırlamak İçin Süresi Var Listesini Hazırlarken Kadın Kolları Kontejanına ve Gençlik Kollarına Kontejanına Önem Veriyoruz Kendisine de İfade Ettik 15 Nisan’a Kadar Çalışmalarını Tamamlayarak Yol Arkadaşlarını Belirleyecek Sizlerde Kendisine Yardımcı Olun İfadelerini Kullandı. Tekrar Hayırlı Olmasını Diliyorum Bu Saatte Sizi Yorduk ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

HERKES DEDİKODU YAPAR, SUAT DURAK HİZMET YAPAR

HIZLI YORUM YAP