DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA SİVASLILAR DERNEĞİNDEN PARMAK ISIRTAN GECE

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirilen Programda Sivaslılar Unutamayacakları Bir Gece Yaşadı. Birlik Ve Beraberlik Gecesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Tuzla Sivaslılar Derneği Başkanı Osman Admış, Muhtarlar, Meclis ÜyeleriiTuzla Ve Çevresinde Yaşayan Sivaslılar Katıldı. Gecede, Sivas Yöresi Ve Yemekleri Tanıtıldı. Geceye Katılan Misafirler Sivas Yöresi Halk Oyunları İle Eğlendi.

Tuzla Sivaslılar Derneği Başkanı Osman Admış, Gecede Yaptığı Konuşmada, “Programımıza Ev Sahipliği Yapan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Bey’e Gönül Dolusu Teşekkür Ediyorum” Dedi.

ANADOLU’NUN KÜLTÜRÜNÜ TUZLA’DA YAŞATIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Gecede Yaptığı Konuşmada Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi. Başkan Yazıcı, “Allah Birlik Ve Beraberliğimizi Bozmasın. Ülke Ve Millet Olarak Yapmaya Çalıştığımız Bir Şey Var Ki; Biz Tuzla’da Göreve Geldiğimiz İlk Günden İtibaren De Bunu Yapmaya Çalıştık. İstanbul Gibi Kozmopolit Bir Yerde Bunun Bir Parçası Olarak Hep Birlikte Yaşadığımız Tuzla’da Birlik Ve Beraberliğimizi Oluşturmaya Çalışıyoruz. Anadolu’dan Kalkmış Gelmiş Her Kültürün Tanışması, Kaynaşması, Birlik Ve Beraberliğimize Etki Etmesi Açısından Önemli Olduğu İçin Hemşehri Dernekleri Platformu’nu Oluşturduk. Düzenlediğimiz Gecelerle Ve Başka Etkinliklerle Anadolu’nun Kültürünü Tuzla’da Yaşatıyoruz. Biz Bu Ülkede Hep Beraber Yaşıyoruz. Başka Bir Yerimiz, Başka Bir Tuzla Ve İstanbul Yok. Bu Yüzden Geleceğimizi Birlik Beraberlik İçerisinde Birlikte Çizmemiz Gerekiyor. En Önemli Şey Birlik Ve Beraberliğimize Katkı Sağlamasıdır. Bu Anlamda Biz Bu Ortamı Sağladık Ama Bu Organizasyonlara Katkı Sağlayan Dernek Başkanlarımıza Ve Yöneticilerine Teşekkür Ediyorum. Şehrin Ne Kadar Çehresini Değiştirirsek Değiştirelim Asıl Mesele Birlik Ve Beraberliğimizdir. Tuzla’da Bulunan Bütün Sivil Toplum Kuruluşları İle Daha Güzel Bir Tuzla’yı Oluşturabilmek İçin Çalışıyoruz” Dedi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. EDİP SEMİH YALÇIN

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Nezaketinden Dolayı Teşekkür Eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Kıymetli Hemşerilerim Sözleriyle Seslendiği Sivaslılara Referandumun Önemine Değinen Yalçın Ana Muhalefet Partisi CHP Ve Yandaşlarıyla Onun Çekim Alanına Girmiş Sözde MHP Muhaliflerinden Müteşekkil Cephe; Referandum Yaklaşırken Yalan, İftira Ve Karalama Kampanyalarına Hız Vermiştir. ‘Bunların ‘Hayır’ Duası Şerre Rıza, Fitneye Teveccüh, Fısk Ve Fücura Temayüldür’ Ama Ben Biliyorum Ki Sivaslılar 16 Nisan Da Daha Önce De Olduğu Gibi Gerekeni Yapacaktır Geceniz Mübarek Olsun İfadelerini Kullandı.

  

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN DEV “SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ”

HIZLI YORUM YAP