DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA SIKIŞIKLIK ENDEKSİNDE DE EN AZ RİSKLİ İLÇELER ARASINDA

Küresel Salgın Haline Gelen Koronavirüsle (Covıd-19) Mücadelede Tüm Türkiye’ye ‘Evde Kal’ Çağrıları Yapılıyor. Riskleri En Aza İndirmek Adına Önlemler Hız Kesmeden Devam Ediyor. Prof. Dr. Onur Başer, Abd’de Uygulanan Sıkışıklık Endeksinin İstanbul’da Virüsün Neden Daha Fazla Yayıldığını Net Bir Şekilde Ortaya Koyduğunu Açıkladı. İstanbul’da Yaşayan Her Birey Bir Kilometrelik Alanda En Az 17 Bin Kişiyle Yaşıyor.

Dha Tarafından Yapılan Röportajda, 39 İlçesi Bulunan İstanbul’un 29 İlçesinin Newyork’tan Bile Yoğun Olduğunu Vurgulayan Prof. Dr. Onur Başer, Tuzla, Çatalca, Şile, Adalar, Silivri, Büyükçekmece, Beykoz, Sarıyer, Başakşehir ve Arnavutköy Gibi Yoğunluğu Az Olan İlçelerin Diğerlerine Oranla Daha Az Risk Taşıdığını Söyledi.

SIKIŞIKLIK ENDEKSİ DÜŞÜK İLÇELERDEN TUZLA’DA ÖNLEMLER ÜST DÜZEYDE

Prof. Dr. Onur Başer’in Araştırmasında Sıkışıklık Endeksi Düşük İlçeler Arasında Çıkan Tuzla, Önlemlerini En Üst Düzeyde Tutuyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Aralıksız Sürdürülen Çalışmaların Neticesi Olan Sonuçlar Daha Gayretli Çalışma Noktasında Bize Daha Çok Güç Veriyor. Gece Gündüz Demeden 7 Gün 24 Saat Çalışan Ekiplerimiz Aynı Zamanda İlgili Kurumlarla Kuvvetli İletişim ve İşbirliğini Sürdürmeye Devam Ediyor. COVID19 Mücadelesi Kapsamında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerimizle Hem Çalışmaları Planlıyor Hem de Vatandaş Taleplerini Yakından Takip Ediyoruz.

Temizlik, Dezenfekte, Denetimler, Bilgilendirme Gibi Çalışmalarımız Durum Normalleşinceye Kadar Kararlılıkla Sürdürülecektir. Çalışmaların Etkili Olup Bir An Önce Sonuç Vermesi Vatandaşlarımızın Evde Kalarak Özveriyle Çalışan Ekiplere Destek Vermesi İle Mümkün Olacaktır.

İnsan Teması İle Yayılan Pandemilerde En Önemli Tedbir İzolasyon ve Sosyal Mesafeyi Korumaktır. Vatandaşlarımız Bir Süre Daha Evde Kalarak Bize Destek Versinler. Sağlık Çalışanları Başta Olmak Üzere Tüm Ekipler Mücadeleyi Sürdürüyor.

Vatandaşlarımızın İşbirliği İle Bir An Önce Bu Durumu Atlatacağız. Hep Birlikte Başaracağız.” Diyerek, Çalışan Ekiplere Teşekkür Ederken, Vatandaşlara Yönelik Olarak Evde Kal Mesajını da Yineledi.

Daha Önce Ulusal Basında Yer Alan Haberlerde En Az Riskli İlçeler Arasında Gösterilen Tuzla, Yapılan Son Araştırmalarda da “Sıkışıklık Endeksi” Verilerine Göre En Az Riskli İlçeler Arasında Yer Aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EVDE KAL TÜRKİYE İÇİN ÇAL

HIZLI YORUM YAP