DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA ONBİNLERLE YENİKAPI’DA

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Eşi Başhekim Fatma Yazıcı SKM Başkanı Erdoğan Aydın Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Meclis Üyeleri Belediye Başkan Yardımcıları İlçe Teşkilatı Mahalle Teşkilatları ve Onbinlerce AK Partili 11 Gemi ve 120 Otobüs Ring Seferleri İle Yenikapı’ya Giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım İle Buluşarak Dosta Güven Düşmana Korku Saldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı’daki Mitinginde Kılıçdaroğlu’nun Güçlü Bir ‘Evet’ Sonrası Gideceğini Söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşuyor Yenikapı Mitinginde Yaptığı Konuşmada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 16 Nisan Sonrası Koltuğunda Oturmayacağını Söyledi.

“MHP’NİN MİTİNGİ DE GÜZEL OLACAK”

Adını Göklere Yazdığım İstanbul. Benim Vatanım İstanbul. Sana Geldim İstanbul. İçim Umutlarla Dolu İstanbul. Seni Görüyorum Yine. Rumeli Hisarı’nda Oturup Bir Türkü Tutturduğum İstanbul.

İstanbul Türkiye’dir. Türkiye İstanbul. Bugün Bir Başka Güzel. İnanıyorum Yarın Da Bir Başka Güzel Olacak. ( Yarın MHP’nin ‘Evet’ Mitingi) Haftaya Daha Da Güzel Olacak. İstanbul 16 Nisan’da Öyle Bir ‘Evet’ Demeli Ki, 99 Yıl Öncesinde Bu Mübarek Toprakları Kirletenlere, İşgal Edenlere Gereken Cevabı Vermeli. 16 Nisan’da PKK, FETÖ, DAEŞ Ve DHKP-C’nin Kökünü Kazımaya Hazır Mı? 16 Nisan’da ‘Evet’ Diyerek FETÖ’nün Avukatlığına Soyunan CHP’ye Gereken Cevabı Vermeye Hazır Mı? Burası Doğduğum, Büyüdüğüm, Çalıştığım, Siyaseti Öğrendiğim, Şehr-İ Emini Olduğum Şehirdir. İstanbul’dan Aldığımız Tecrübeyle Tüm Türkiye’ye Hizmet Ettik. Girdiğimiz Mücadelelerde İstanbul Kapı Gibi Arkamızda Durduğu İçin Hep Galip Geldik. Sessiz Devrim Diyenler Şimdi Kudurdu. İstanbul 16 Nisan’da ‘Evet’ Diyerek Ecdadına, Bugününe Ve Geleceğine Sahip Çıkmaya Hazır Mı? Durup Dururken Gelmedik. Bugünlere. Çok Çile Çektik. Ama Rabbim Sonunu Hayreyledi. 1970’li Yıllarda Güney Kore Yönetim Sistemini Değiştirerek, İstikrarı Güvence Altına Alarak 23-24 Bin Dolara Milli Gelire Ulaştılar.


İSTANBUL İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKTI

Kaos Dediler, Karanlık Cinayetlerle, Bildirilerle, Tahriklerle Önümüzü Kesmeye Çalıştılar. Her Seçim Bizim Ve Milletimiz İçin Bir İmtihana Dönüştü. Cihan Yıkılsa Şu Yenikapı Meydanındaki Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Sarsılmaz. 15 Temmuz Gecesi Darbecilerin Sokağa Çıktığını Gördüğünde Bu Millet Yine Geldikleri Gibi Giderler Dedi İstiklaline Ve İstikbaline Sahip Çıktı.

GÜÇLÜ BİR ‘EVET’ SONRASI KILIÇDAROĞLU GİDECEK

16 Nisan’da Çıkacak ‘Evet’ İdamın Yolunu Açar. Meclis’ten Geçip Bana Geldiğinde Ben De Tereddütsüz Onaylarım. Şehitlerimizin Katillerini Affetme Yetkimiz Yok. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’da 23:30’da Havaalanında Sonra Bir Anda Bakırköy Belediye Başkanının Evine Gidiyor. Bu Durumda Olan Biri Bu Ülkeye Bir Şey Yapabilir Mi? Sonra Diyor Ki ‘Kontrollü Darbe’ Bu Sözler Şehitlerimize Dokunur. Kasetle Geldi Ya Koltuk Kontrollü .8. Seçimini Kaybedecek Ama O Koltuktan Gitmez. CHP’li Kardeşlerimize Üzülüyorum: Bu Felakete Maruz Kalmalarına Üzülüyorum. 16 Nisan’da Rekor Bir ‘Evet’ Çıkması Halinde Bu Zatın Yerinde Oturamayacağına İnanıyorum.

 “CHP TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ALTERNATİFİ HALİNE GELMİŞ”

CHP’yi terör örgütlerinin alternatifi haline gelmiş. Bugün Trabzon’da konuşuyor. Diyor ki, partili Cumhurbaşkanı olmaz. Sen tarihini oku. Gazi Mustafa Kemal, İsmet İnönü partili değil mi? Çağdaşlık icraatla olur, lafla değil. Avrupa’ya bakıyorsunuz. ‘Hayır’ kampanyası yapıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, bunların hepsini aştık, aşıyoruz, aşacağız.  AB liderleri Vatikan’a gitti. Papa’nın karşısında sıraya dizildiler. İşte bunların tek derdi: Türkiye. Mesele bu.

AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI MALİ MÜŞAVİR SEBAHATTİN DEMİRCİ 

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Yenikapı Miting Dönüşünde Yaptığı Açıklama’da Değerli Dava Arkadaşım Büyük İstanbul Mitingi İçin Göstermiş Olduğunuz Yoğun İlgi İle İstikbalimize, İstikrarımıza, Milli İradeye ve Büyük Türkiye’nin Geleceğine Sahip Çıktınız. Yeniden Tarihe Not Düştünüz Yeni Türkiye’nin Temellerini Sağlamlaştırıp Yeni Türkiye’nin Şekillenmesinde Bende Varım Dediniz. TEŞEKKÜRLER TUZLA Dedi.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Açıklamalarda Bugün Tuzla’dan Yenikapı’ya Giderek Yeni Bir Tarih Yazıldı Bunun Finali Haftaya Pazar Günü 16 Nisanda EVET Oylarıyla Gerçekleşecek. Emeği Geçen Tüm AK Parti Ailesine Yürekten Teşekkür Ederim Birliğimiz Beraberliğimiz Daim Olsun İNŞALLAH İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘ALİ ÇINAR ŞARKÜTERİ’ DOĞAL VE ORGANİK ÜRÜNLERİYLE TUZLA’DA HİZMETE AÇILDI

HIZLI YORUM YAP