DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

TUZLA OLUKLU MUKAVVA KAPILARINI “EVET” İÇİN AÇTI

Tuzla Oluklu Mukavva Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kanıtoğlu Ve Fabrika Çalışanlarına 16 Nisan Referandum Gündemiyle Alakalı Yapılan Ziyarete Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Skm Başkanı Erdoğan Aydın Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Meclis Üyeleri Ve İlçe Yöneticileri Katıldı.

Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk İle Yanındaki Heyete Tuzla Oluklu Mukavva Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kanıtoğlu Fabrikayı Gezdirdi. Heyet Çalışan Personelle İş Başında Sohbet Etti Makine Başında Çalışan Personelle Birlikte Koli Yapımında Kullanılan Cihazlarda Üretim Yaptı.

Tuzla Oluklu Mukavva Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kanıtoğlu Verdiği Molayla Fabrikanın Yemekhanesinde Personele Hitap Eden Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci İşletmede Çalışan İşçilerle Bir Araya Gelerek Referandum Sürecini Anlatarak ‘Evet’ Desteği İstedi. ‘Ülkemiz İçin Önemli Olan Bir Noktadayız’ Diyen Başkan Demirci 18 Yaşındaki Çocuğu Milletvekili Yapıp, 2 Yıl Görev Yaptıktan Sonra Ömür Boyu Maaş Alacak Derseniz, Yalan Söylersiniz Bunun Böyle Olmadığını Herkes Biliyor. Şu An 25 Yaşında Seçilme Hakkı Var, Bakın Meclise 25 Yaşında Vekil Mi Var Hepsi 25 Yaşında Mı? Hakkı Sembolik Bir Şey Bu Genç Yaşta Vatanına Milletine Sahip Çıkması Demektir. 18-20-25 Yaşında Neyse Milletvekili Olup Görevi Bittikten Sonra Ömür Boyu Maaş Alacak Diye Bir Şey Yok Normal Vatandaş Nasılsa Oda Aynı Şekilde, İşte Bunları Yanlış Bilenleri Bilgilendirip Doğruyu Söyleyerek Aydınlatabiliriz Dedi.

Tuzla Oluklu Mukavva Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kanıtoğlu Ziyaretlerinde Dolayı Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Skm Başkanı Erdoğan Aydın Ve Meclis Üyesi Arkadaşlara Ziyaretlerinden Duyduğu Memnuniyeti Ve Gerçekleşen Verimli Sohbet İçin Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘ANADOLU’NUN ELİFLERİ’ TUZLA’NIN BAĞRINDAN ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP