DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA ÖĞRENCİ MECLİSİ GENÇLİK AKADEMİSİ LİDERLİK BULUŞMALARI

Tuzla Gençlik Akademisi İlçe Öğrenci Meclisi Tarafından Hazırlanan Programın Açılış Konuşmasını Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet Alireisoğlu Yaptı. “İlçe Öğrenci Meclisi’nde Yer Alan Öğrencilerin Katıldığı Liderlik Buluşması Programı, Öğrencilerin Ufkunu Geliştirmek Amacıyla Yapılmaktadır. Gençlerin Güçlü Bir Biyografi İle Karşılaşmaları Bu Anlamdaki Mesailerine Güç Verecektir. ” Diyen Ahmet Alireisoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ’ye Katılımları İçin Teşekkür Etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci Geleceğin Liderlik Tasavvuru” Üzerine Yaptığı Konuşmada 3 Ana Başlıktan Bahsedip Şu Hususların Altını Çizdi. “Bir Liderde Mutlaka Olması Gereken Üç Önemli Husus Vardır. Bunlar; Dünyayı Tanımak, Kendini Tanımak ve Liderlik Çeşitlerini Total Olarak Kullanmaktır. Bir Lider, Yeri Geldiğinde Liderlik, Yeri Geldiğinde de Yöneticilik Yapabilmelidir.”Dedi.

Programın Devamında Öğrencilerin Sorularını Cevaplandıran Yelkenci; Osmanlı Tarihindeki Liderlerle İlgili Sorulan Bir Soruya, İlk On Padişahın Bütünsel Olarak Liderlik Vasıflarını Taşıdığını Belirterek, Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu’ nun; “Bizim Tarihimiz Üç Selim’in Tecessüm Etmiş Halidir. Bunlar; Kalb-İ Selim, Akl-İ Selim Ve Zevk-İ Selim’dir. Bu Üç Selimden Birini Kaybettiğinizde Ahenk Olmaz” Sözüyle Cevap Verdi.

Yelkenci; Öğrencilere Herkesin Sevdiği Bir Şairi, Bir Kitabı ,Bir Yazarı Ve Bir Türküsü Olması ve Daraldığında Bunlara Başvurması Gerektiği Tavsiyesinde Bulundu.

Öğrencilerin Sorular Yönelterek, Verimli ve İnteraktif Şekilde Geçen Program Toplu Fotoğraf Çekimiyle Son Buldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HALİL TÜRKKAN KIZ AİHL’DEN ÇOK ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

HIZLI YORUM YAP