DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA MİLLİ EĞİTİM BÜKREŞ PARLEMENTOSUNDA

Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Projenin 37 Kişilik Çalıştayı Marieta Panichi Integrative Psychologist And Cristina Fodor, Psychologist Trainer, Dr.Robert Popescu Tarafından “Traditional Analysis And Education, Ego States And Transcations İn Educational Process” (Geleneksel Analiz Ve Eğitim, Egon Durumları Ve Eğitim Sürecindeki İşlemler) Katılımcı Ülkelerin Eğitim Sistemleri, İlkokulda Özel Eğitim Öğrencileri Ve Destek Eğitim Metodları Çok Boyutlu Müfredat Uygulamasının Kullanışlılığı Konusunda Atölye Ve Seminer Çalışmalarına Katıldı.

Başkanlığını Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğünün Yaptığı Çalıştay Üyeleri, Powiatowe Centrum Edukacyjne W Kętrzynie,  Scoala Gimnaziala Numarul 5, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, Toli Zordumis Vetapduk Emre İlkokulu Eğitmen Ve İdareci Kadrosundan Oluşmaktadır.

Eğitimin Sonunda Avrupalı Ve Türk Katılımcılar  Avrupa Yeterlilik Çerçevesi Nişanesi Olan Europass Sertifikalarını Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu’nun İmzasıyla Aldılar.

Bükreş Hareketliliği Öncesi Hazırlık Toplantısı Yapan Alireisoğlu;

“ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 5 Farklı Kurumla Yapmış Olduğu Bu Çalışmayı Önemsiyoruz. Hem Çalışan Personelimiz Hem Öğretmenlerimiz  Hem De Okullarına Yeni Başlayan Öğrenciler İçin Önemli Ürünleri, Önemli Fırsatları Ve Öğretmelerimizin Değerlendirebileceği Kıymetleri Ortaya Çıkarabileceğini Düşünüyoruz. Bu Kapsamda Çocuklarımız Okula Başlarken, Onların Özellikleri, Hangi Vasıflara, Hangi Özelliklere Sahip Oldukları, Hangi Değerleri Taşıdıkları, Bunların Öğretmenleri Tarafından Tanınılabilirliği, Tanımlanması, İhtiyaçlarına Uygun Bir Şekilde  Eğitim Ve Program Geliştirme Noktasında Bu Projenin Alanımıza Önemli Verimlilik Sağlayacak” Diyerek Türkiye’den Yolladığı Mesaj, Proje Koordinatörümüz Çat Tarafından Bükreş Parlemento Temsilcisi, Belediye Temsilcisi Ve Milli Eğitim Bakanlığı Danışmanına İletildi. Bükreş Parlementosu Meclis Üyesi  Bayan Vladareanu Loana, Mili Eğitim Bakanlığı Danışmanı Bayan Monica Chereches Ve Bükreş Belediye Temsilcisi Bayan Luminita Banısorun Projeye Katkı Sunma İmkanı Sağladığı İçin Türkiye Ulusal Ajansına Ve  Ahmet Alireisoğlu’na Teşekkürlerini Sundular.

Projenin Final Toplantısı Nisan 2018’te Türkiye’de Gerçekleşecektir.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MEM BÜKREŞE GİDİYOR

HIZLI YORUM YAP