DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA MEM BÜKREŞE GİDİYOR

Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Hibelendirilen Proje; Türkiye Genelinde Kabul Edilen 11 Projeden İkincisi Olma Başarısına Sahiptir.

Bükreş Ve Constanta Olmak Üzere Birçok Farklı Kurumun Uzmanları Tarafından Eğitim Görecek Olan Katılımcılar Avrupa Yeterlilik Çerçevesi Nişanesi Olarak Orijinal Europass Sertifikalarını Tuzla Mem Aracılığıyla Alacaklardır.

Koordinatör Ve Proje Sahibi Kurum Olarak Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü Orijinal Europass Sertfikalarını Http://Hareketlilik.Europass.Gov.Tr/Epkurum/Login   Sisteminden Hazırlıyor. Projenin Yasal Temsilcisi Ve İlçe Müdürü Olan Ahmet Alireisoğlu’nun İmzasıyla Geçerlilik Kazanıyor.

Bükreş Hareketliliği Öncesi Hazırlık Toplantısı Yapan Alireisoğlu; Yaptığı Açıklamalarda “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 5 Farklı Kurumla Yapmış Olduğu Bu Çalışmayı Önemsiyoruz. Hem Çalışan Personelimiz Hem Öğretmenlerimiz  Hem De Okullarına Yeni Başlayan Öğrenciler İçin Önemli Ürünleri, Önemli Fırsatları Ve Öğretmelerimizin Değerlendirebileceği Kıymetleri Ortaya Çıkarabileceğini Düşünüyoruz. Bu Anlamda Bu Zamana Kadar 50 Yurtdışı Hareketliliği Gerçekleştirdik Bu Projeyle, Değişik Ülkelere Ziyaretimiz Ve O Ülkelerde Meslektaşlarımızla Birlikte Öğretmenlerimizin Çalışmaları Oldu. Bu Kapsamda Çocuklarımız Okula Başlarken, Onların Özellikleri, Hangi Vasıflara, Hangi Özelliklere Sahip Oldukları, Hangi Değerleri Taşıdıkları, Bunların Öğretmenleri Tarafından Tanınılabilirliği, Tanımlanması, İhtiyaçlarına Uygun Bir Şekilde Eğitim Ve Program Geliştirme Noktasında Bu Projenin Alanımıza Önemli Verimlilik Sağlayacağını Düşünüyoruz.

Şimdi Üçüncü Hareketliliğimizi Bükreş’e Gerçekleştiriyoruz. Ben Oraya Giden 28 Öğretmen Arkadaşlarımıza Başta Proje Koordinatörü Gülnur Çat Hanım’a, Şube Müdürümüze, Başarılar Diliyorum, Çalışmalarından Dolayı Şimdiden Kendilerine Teşekkür Ediyorum. Bu Projenin Alanımıza Yeni Fırsatlar, Yeni Güzellikler Öğretmenlerimizin Mesleki Açıdan Güzel Bir Gelişmişlik İçinde Formasyon Kazanmasını Yol Açmasını Temenni Ediyorum. Herkese Başarılar Diliyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

HIZLI YORUM YAP