DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA MECLİS ÜYESİ TÜREL AĞYOL’UN KARDEŞİNİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Türel Ağyol’un Kardeşi Mustafa Ağyol Yeşim Yıldırım Hanımefendiyle Dünya Evine Girdi. Siyaset ve İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri ve Çok Karabalık Seçkin Davetli Topluluğu Önünde Gerçekleşen Nikah Aksu Park Sosyal Tesislerin Havuz Başında Gerçekleşti.

Siyaset ve İş Dünyasından Çok Sayıda Seçkin Davetlilerin Katıldığı Pandemi Nedeniyle Sosyal Mesafe Kuralına Uyarak Gerçekleşen Yeşim Yıldırım (Ağyol) ve Mustafa Ağyol Çiftin Nikahını Tuzla Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Muammer Terzi Kıyarken, Çiftin Şahitliklerini Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, Ömer Erol Çakır, Hande Keçeli ve Emrah Sır Yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Şehir Dışında Olması Nedeniyle Katılmadığı Nikaha Başkan Yardımcısı Murat Kant Katılarak Çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diledi.

Aksu Park Sosyal Tesislerin Havuz Başında Gerçekleşen Nikahta Gelin ve Damat Adına Babaları Aziz Ağyol ve Sunay Yıldırım Misafirleri Kapıda Karşılarken Nikah Akidinde Duygu Dolu Anlar Yaşandı. Gelin Hanımın Eveti Çok Sesli Olunca Damatın Sesini Tam Duymayan Nikah Memuru İkinci Söyleyişinde Damat Mustafa Ağyol’un Gür Sesle Evet Demesi Davetlilerden Yoğun Alkış Aldı.

Kardeşinin Evlenmesiyle Mutluluğu Gözünden Okunan Meclis Üyesi Türel Ağyol Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Kardeşimin Bu Mutlu Gününde Bizleri Yalnız Bırakmayan AK Parti, MHP ve CHP’li Siyaset Dünyasından Kıymetli Misafirlerimize, Nikaha Şahitlik Eden Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu, Ömer Erol Çakır, Hande Keçeli İle Emrah Sır ve Sivil Toplum Kuruluşların Başkanlarına ve Şahitlik Eden Tüm Dostlarımıza Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyoruz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN GİRESUN’A 2 TIR YARDIM MALZEMESİ

HIZLI YORUM YAP