DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Türk Kızılay Tuzla Şubesi, Kan Stoklarının Azalması Üzerine Tuzla Belediyesi İle Yapılan Kan Bağışı Kampanyası Yoğun Katılımla Devam Ediyor. Kan Bağışı Çağrısı Üzerine Kampanyaya Destek Veren Duyarlı Vatandaşlarımızı, Kan Vermek İçin Geldikleri Kan Bağışı Noktasında Kızılay Ekipleri Karşıladı. Tuzla Belediyesi Girişinde Kurulan Yatakları 10 Çıkararak ve Sosyal Mesafe Kurulana Uyarak Gerçekleşen KAN DOSTUM KAMPANYASI 18 Mayıs Pazartesi Günü de İftar Sonrası Devam Edecek.

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, Covid-19 Nedeniyle Kan Veren Vatandaşlarımızın Sayısının Azalması, Ülkemizdeki Kan Stoklarının Düşmesine Neden Oldu. Covid-19’un Dışında Süren Hayatın Olduğu ve Bu Süren Hayat Boyunca da Başta Cerrahi Müdahaleler Olmak Üzere, Kan İhtiyacı Olan Birçok Hastamızın Olduğunu Düşünerek, Bu Süreçte Düşen Kan Stoklarının Eski Seviyesine Getirebilmesi İçin Kan Bağışı Düzenliyoruz Her Hafta Pazartesi Günü Gerçekleşecek Kampanyamız Farklı Bir Mahallede Devam Edecek Dedi.

“COVİD-19 HASTALIĞINI GEÇİRENLERİ DAVET EDİYORUM”

Kızılay Tuzla Şube Başkanı Demirci Herkesi Kan Vermeye Davet Ediyorum. Çünkü Birçok İnsanın Buna Gerçekten İhtiyacı Var. Birçok İnsanın Hayatı Kurtulacak. Aynı Zamanda Duyarlılıkla Birlikte Covid-19’u Geçirmiş Olan Vatandaşlarımızın, En Son Negatif Sonucunu Öğrendikten 28 Gün Sonra Plazma Bağışıyla Birlikte, Kartal Kızılay Kan Merkezi’nde Kan Bağışı Yaparak, Birçok Covid-19 Hastasının da İyileşmesine Katkı Sunmaya Çağırıyoruz. Covid-19 Hastalığını da Geçiren Vatandaşları da Bu Duyarlılığa Davet Ediyorum.

TUZLA’YA TEŞEKKÜR

Başkan Demirci Tuzla Genelinde Başlattığımız #KanDostum Kampanyasının İkincisine de Gösterdiğiniz Yoğun İlgiden Dolayı Dernek Başkanlarına, Siyasi Parti Temsilcilerine, Muhtarlarımıza ve Tüm Tuzlalılara Kızılay Adına Teşekkür Ederim. Tuzla Belediyemizle Ortaklaşa Düzenlediğimiz Her Hafta Pazartesi Günü İftar Sonrası Farklı Bir Mahallede Gerçekleşecek Kan Bağışı Kampanyamız Devam Edecek.

Sosyal Mesafe ve Sterilizasyon Kurallarına Dikkat Ederek Kan Bağışı Kampanyamıza Desteklerinizi Bekliyoruz. ÇAĞRIMIZA KULAK VERİP, HASTALARIMIZI ÇARESİZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KAYMAKAMI ALİ AKÇA 100 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ ANNELERİ ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP