DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA KAYMAKAMLIĞI VE TUZLA BELEDİYESİ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARI DÜZENLEDİ

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Turan, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Kader Turgut Kara ve Komisyon Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri Katıldı. İftar, Tuzla Müftülüğü Şube Müdürü Bilal Döngez’in Kur’an-I Kerim Tilaveti İle Başladı.

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ, ÜLKESİ VE MİLLETİ İÇİN EN KIYMETLİ VARLIĞINI ORTAYA KOYDU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şehit ve Gazi Aileleri İftarında Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Başkan Yazıcı, “Rabbim, Birlik ve Beraberlik İçinde Bir İlçede, Bir Ülkede, Bir Coğrafyada Geleceğe Dair En Güzel Şekilde Yaşamayı, Güzel Günleri Yaşamayı Bizlere Nasip Etsin. Allah’ım Bu İftar Sofrasındaki Gibi Nimetleri Bize Bahşetti. Suriye’de, Irak’ta, Arakan’da, Afrika’daki Bir Çok Ülkede Bir Kaşık Yemeğe ve Bir Bardak Suya Muhtaç Olan Kardeşlerimize de Rabbim Nasip Etsin. Ramazan Ayı Boyunca Bütün Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kuruluşlarımız Dahil Olmak Üzere İlçemizde Yapmış Olduğumuz Çalışmalarda Gönüllere Dokunarak Yapılan Yardımlar Dahil Olmak Üzere Bütün Sosyal Sorumluluk Projelerinde Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Şimdiden Kadir Gecemizi Kutluyor ve Ramazan Bayramımızı Tebrik Ediyorum. Başımızın Tacı Gazilerimize ve Şehit Ailelerimize Bir Kez Daha Söylemek İstiyorum. Ülkesi ve Milleti Adına En Kıymetli Varlığını Ortaya Koyan ve Gerekirse Yine Koymaktan da Gözünü Sakınmayan Böylesine Aziz Millete Hizmet Etme Fırsatını Veren Rabbim’e Şükrediyorum” Dedi.

ALLAH BU İKLİMDEN VE MİLLETİN BU FEDAKÂRLIĞINDAN BİZLERİ MAHRUM BIRAKMASIN

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da Konuşmasında Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimize Minnetini İfade Etti. Kaymakam Çalışır, Şu Şekilde Konuştu: “Ramazan Bereket, Rahmet, Mağfiret ve İnşallah Cehennemden Kurtuluş Ayı Olarak İfade Edilen Yardımlaşmanın, Kardeşliğin, Birliğin Biraz Daha Zirve Yaptığı İklimi Hep Birlikte Teneffüs Ettiğimiz Bir Aydır. Güzelliklerin Biraz Daha Gün Yüzüne Çıktığı Mevsimler Ramazan Mevsimleri, Yoksulun Halinden Anladığımız, Açlığın Ne Olduğunu Bildiğimiz, Birbirimize Biraz Daha Tahammül Gösterdiğimiz, Tebessüm Sayımızın Arttığı İklimler Ramazan İklimleridir. Allah Bu İklimden ve Milletin Bu Fedakârlığından Bizleri Mahrum Bırakmasın. Memleketleri Memleket Yapan, Toprakları Vatan Yapan, Aziz Şehitlerimizin Kanıdır, Gazilerimizin Fedakârlıklarıdır. Şimdi Görünce Tekrar Tekrar Duygulanıyoruz, Ne Kadar Minnet Borçlu Olduğumuzu Bir Kez Daha Anlıyoruz. Allah Hepsinden Razı Olsun. Dünyanın Neresinde Hakla Batılın Mücadelesi Varsa Her Gün Yeni Şehitler Veriyoruz. İşte Ramazan’ın Başlamasına Bir Gün Kala Dünyanın Bir Başka Coğrafyasında Kudüs’te de Yüzlerce Şehit Kanı Toprağa Karıştırdı. Dünya Durduğu Müddetçe, Hakla Batıl Mücadele Ettiği Müddetçe Şehadet Verebilen Milletler Olmayı Allah Nasip Etsin. Allah Birliğimizi, Beraberliğimizi, Dirliğimizi Bozmasın. Bu Mübarek Ay Yıldızımızı Semalardan İndirmesin. Çünkü Biliyoruz ki Biz Türk Milleti Olarak Güçlü Olduğumuz Müddetçe Birçok Mazlum Millete Esin Kaynağı Olacağız. Birçok Mazlum Millete El Uzatacağız, Birçok Mazlum Milletin de Ümidi Olmaya Devam Edeceğiz”

Gazi Jandarma Er Alaattin Biçer, Hayat Hikâyesini Kaleme Aldığı “Türk’ün Gazi’si” İsimli Kitabını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Hediye Etti.

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Piyade Okulu Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Turan, Şehit Aileleri ve Gazileri Masalarında Ziyaret Edip Sohbet Etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İFTAR VAKTİ İSTANBUL TRAFİĞİNDE OLANLARIN İFTARİYELİKLERİ BAŞKAN YAZICI’DAN

HIZLI YORUM YAP