DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA KAYMAKAMI ALİ AKÇA 100 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ ANNELERİ ZİYARET ETTİ

Tuzla Kaymakamı Ali Akça İlçede Yaşayan 100 Yaş ve Üzeri Anneleri ve Şehit Anneleri Ziyaret Etti.

İlçede Yaşayan 100 Yaş ve Üzeri Birçok Anneye ve Şehit Annelerine Ziyarette Bulunan Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Sosyal Medya Hesaplarından Yaptığı Paylaşımda İlçemizde ki 100 Yaş Üzeri Annelerimizi ve Şehit Annelerimizi “Anneler Günü” Vesilesi İle Evlerinde Ziyaret Ettik, Hayır Dualarını Aldık. Bir Kez Daha Başta Şehit Annelerimiz Olmak Üzere Tüm Annelerimizin ” Anneler Günü”nü Kutluyorum İfadelerini Kutlandı.

ANNELER GÜNÜ’NDE ASIRLIK ÇINARLAR UNUTULMADI

Tuzla Kaymakamı Ali Akça Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Anneler Gününde Asırlık Çınarları Unutmadık Sözleriyle Onlar Adına Oluşturulan Hatıra Ormanıyla Alakalı da Bilgiler Verdi.

Hz. Hatice Vakfı ve Bakanlığımız “Anneler Gününde” 100 ve Üstü Yaşlardaki Anneleri Unutmayarak Ortaklaşa Bir Projeyi Hayat Geçirdi. Hz. Hatice Vakfı’nın Koordinesinde, Bakanlığımızın Katkılarıyla 81 İlde Hayatlarını Sürdüren 100 Yaş ve Üstü 5 Bin 529 Anne İçin Sakarya’da Cennet Anneleri İsmiyle Bir Hatıra Ormanı Oluşturuldu.  Ayrıca Bu Yaş Grubundaki Annelere 10 Mayıs’a Özel Hazırlanmış Hediyeler Vefa Sosyal Destek Gruplarımızca Sosyal Mesafe Kurallarına Riayet Edilerek Verildi.

Proje Kapsamında, Yaşlarından Dolayı Asırlık Çınar Olarak Nitelendirilen Yaşlı Anneler İçin Sakarya’da Cennet Anneleri İsmiyle Bir Hatıra Ormanı Oluşturuldu. İl ve İlçelerde de Vefa Sosyal Destek Grupları ve Kaymakamlığımızca 10 Mayıs Pazar Günü Bu Yaş Grubundaki Yaşlıları Ziyaret Ediyoruz.  Ziyaretlerde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun Kendi Kaleme Aldığı Hatıra Ormanı Sertifikaları da Verildi.

BİZLERİN EN DEĞERLİ VARLIĞI, SİZ ANNELERİMİZSİNİZ   

Sertifikalarda, “Dünyamız Bugün Büyük Bir Salgın Hastalıkla Mücadele Ediyor. Siz Değerli Annelerimiz Belki de İlk Kez Alıştığınız ve Hak Ettiğiniz Kalabalık Ziyaretlerden Uzaksınız. Bilmenizi İsteriz ki Bir Asırlık Tecrübeniz ve Bilgeliğinizin Işığında Bizlerin En Değerli Varlığı, Siz Annelerimizsiniz. ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır.’ Bu Belge, Devletimizin Siz Annelerimize Minnetinin Karşılığı Olarak Sakarya İlinde Cennet Anneleri Ormanında Adınıza Dikilen Ağacın Hatırasıdır. Ellerinizden Sevgi ve Muhabbetle Öpüyorum.” İfadeleri Yer Aldı.

Büyüklere Ziyaretler Sosyal Mesafe ve Maske Kullanımı Kurallarına Dikkat Edilerek Gerçekleştirdiklerini İfade Eden Kaymakam Akça Ayrıca,  Sertifikaları Yanı Sıra Anneler Gününe Özel Hazırlanmış Hediyeler de Vererek Gönüllerinde Yer Almaya Çalıştık. Bir Kez Daha Başta Şehit Annelerimiz Olmak Üzere Tüm Annelerimizin ” Anneler Günü”nü Kutluyorum İfadelerini Kutlandı. Maşallah Çok Sağlıklı Gördük Kendilerini. Allah Sağlıklı Ömürler Versin Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAKİ VİLLALARA TALEP ARTTI

HIZLI YORUM YAP