DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA HEMDEN MÜTHİŞ FİNAL SERGİSİ

Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin Başarılı Müdürü Metin Çangır Ev Sahipliğinde Düzenlenen Serginin Açılışına Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman Yırtıcı Aydın Bora Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan Başkan Yardımcıları Cihan Haspolatlı ve Ömer Erdoğan İlçede Bulunan Okulların Müdürleri ve Tuzla Halk Eğitim Merkezinin 7’den 77’ye Tüm Kursiyerleri Katıldı.

Sergide Kursiyelerden Oluşan Karadeniz Folklor Ekibi Bir Gösteri Sundu Genç Kursiyer Gamze Keskin Ekip Arkadaşlarıyla Seslendirdikleri Karadeniz Türküleriyle Protokolden Tam Not Aldı.

Tüm Yılın Emeklerinin Buluştuğu Çok Sayıda Kursiyerin Katkılarıyla Düzenlenen Serginin Açılış Konuşmasını Yapan  Eğitim Kenti Tuzla’nın Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır Halk Eğitim Merkezi Olarak Kültürümüzü Geleneğimizin Yaşatmaya Çalıyoruz 70 Yaşındaki  Büyüklerimize Gençlerimize Her Yaşta Eğitimine Ara Veren Öğrencilerimize 170 Öğretmenlerimizle Hizmet Vermeye Çalışıyoruz.   Katkılarından Dolayı Tuzla Kaymakamı Sayın Ali Rıza Çalışır’a Maddi ve Manevi Desteğini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Alireisoğlu’na Teşekkür Ediyorum Dedi.

Sergi Açılışı Öncesi Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Tarafından Genç Delikanlı Kursiyerlere Sertifika Verildi.

Uzun Metrajlı Oluşturulan Kurdela İle Açılışa Katılan Protokol’ün Tamamı Tarafından Gerçekleşirken Tuzla Halk Eğitim Merkezi Sergilerin Finalinde Konuşan Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ve Ekibini Tebrik Ederek Başarılarının Devamını Diledi.

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın Sergiyi Gezerek İncelemelerde Bulunarak Kursiyeleri Emeklerinden Dolayı Tebrik Ettiler.

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır Serginin Sonunda Katılan Tüm Misafirlere İkramda Bulunurken Ayrıca Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Eşi Güler Çalışır Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’ya Özel Hazırlanarak Tasarlanmış Tablo Hediye Etti.

Sergiye Katılan Basın Mensuplarını da Unutmayan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’a Nazik Hediyelerinden Dolayı Selam Tuzla Gazetesi Olarak Teşekkür Ederiz.

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BOSNA HERSEK TUZLA’DAN İSTANBUL TUZLA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

HIZLI YORUM YAP