DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA HALİL TÜRKKAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ONLİNE MEZUNİY@ TÖRENİ

Dünyayı Saran Küresel Salgın Covid-19 Sebebi İle Alışkanlıklarımızda Değişmeye Başladı. Bu Değişen Alışkanlıklara Son Örnek, Son Sınıf Öğrencileri İçin En Özel Gün Olan Mezuniyet Törenini Türkiye’de Bir İlk Olarak ‘Online’ Yapan Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Geldi. Adını ‘Online Mezuniy@ Töreni’ Olarak Koydukları Program İle Öğrencilerin Mezuniyetini Evlerinden Katılarak Yaşamalarını, Programı İzlemek İsteyenlerin Sosyal Medya Hesaplarından Canlı Olarak Takip Etmelerini Sağladılar.

Kur’an-I Kerim Tilaveti İle Başlayan ve Sunuculuğunu Stand-Up Sanatçısı Ömer Akbaba’nın Yaptığı Online Mezuniyet Programının Çok Önemli Canlı Yayın Konukları Vardı. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Din Öğretimi Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul, ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Canlı Yayına Katılarak Türkiye’de Bir İlk Olan Online Mezuniyet Töreni’ne Vurgu Yaparak Öğrencilere Geri Kalan Yaşamlarında Başarı Mutluluk ve Sağlık Dileklerinde Bulundular.

Program Milyoner Yarışmacısı Ümmügülsüm Genç’in Canlı Yayında Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Cümleleri İle Devam Etti. Bestekar Sanatçı Kemal Faruk’un Ezgilerine Öğrenciler Veliler ve Öğretmenler Eşlik Ederek Keyifli Vakit Geçirdi.

Programda Öğretmenlerin Öğrencileri İçin Hazırladıkları Videolar, Öğrencilerin Hazırladıkları Videolar İle Program Ayrı Bir Atmosfere Büründü.

Öğrencilerin Ekranları Başlarında Geri Sayım ve Konfeti Patlattığı Görüntüler Günün En Harika Anlarını Oluşturdu.

Aynı Anda Okul Bahçesinde Canlı Bağlantı İle Atılan Havai Fişeklerde Geceye Ayrı Bir Görsellik Kattı.

Yapılan Mezuniyet Duası İle Sona Eren Program Planlanan Bitiş Süresi Olan 20.30 dan 2 Saat Sonra Bitmesi ve Katılımcıların Programın Nasıl Geçtiğini Anlamaması Geceyi Unutulmaz Bir Mezuniyet Töreni Haline Getirdi.

Mezun Olan Tüm Öğrencilerimize Geri Kalan Hayatlarında ve 3 Hafta Sonra Girecekleri Sınavda Başarılar Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAKAN SELÇUK: UZAKTAN EĞİTİMİ EĞİTİM SİSTEMİNİN PARÇASI YAPMAK İÇİN YENİ BİR PROJE ÇALIŞMASININ İÇİNDEYİZ

HIZLI YORUM YAP