DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

TUZLA GAZETECİLER DERNEĞİ “TUGADER” RESMEN KURULDU

Oğuzhan Bayrak (Turkuaz Gazetesi) Kurucu Başkan, Hakan Manici (Yeni Tuzla Gazetesi) Kurucu Üye Levent Ayhan (Selam Tuzla Gazetesi) Kurucu Üye, Erkan Tuzla (Tuzlapress Gazetesi) Kurucu Üye, Doğan Şerefli (Tuzla Manşet Gazetesi) Kurucu Üye,  Murat Çaltepe (Tuzla Olay Gazetesi) Kurucu Üye, Mükremin Özkaya (Mavi Tuzla Gazetesi) Kurucu Üye, İbrahim Dinç (Anadolu Haber Gazetesi) Kurucu Üye Olarak Kayıtları Geçen TUGADER Tuzla Gazeteciler Derneği Birlikte Hareket Ederek Tuzla ve Basın Dünyasında da Önemli Çalışmalara İmza Atacak.

Kurucu Başkan  Oğuzhan Bayrak Kuruluş Günü Olması Sebebiyle Kurucu Heyete İftar Vererek Önemli Açıklamalarda Bulundu. Bayrak İftar Programında Yaptığı Açıklamalarda Kuruluş Aşamasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. Yoğun Programlarınız Arasında Kurucular Gününde Bir Arada Olmaktan Mutlu Olduğumu İfade Etmek İsterim. Derneğimizin Resmi Başvurusunu Yaptık Mazbatamızı Aldık.  İlçemize Ülkemize Basın Dünyasına Hayırlı Uğurlu Olsun. Tuzla Kaymakamlığı Karşısında Bulunan Dernek Merkezimiz Bayramdan Sonra Her Gün Açık Olacak Şekilde Dekorasyon Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor. Bugün Yaptığımız Başvuruyla Resmileşen Derneğimiz de Yapacağımız Çalışmalarla Örnek Projelere Hep Birlikte İmza Atacağız Sözde Değil Özde Çalışmalar Yapacağız Kadir Gecemiz Şimdiden Mübarek Olsun Ramazan Bayramınız Tebrik Ediyorum Tatile Çıkacak Arkadaşlar da İyi Tatiller Diliyorum İfadelerini Kullandı.

Kurucular Kurulunun Tamamının Katıldığı İftar Programından Herkes Dilek ve Temennileri İfade Etti. İftar Programı Bayramdan Sonra Buluşma Kararını Alarak Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN ÇOK SAYIDA KATILIMLA RIDVAN OYAR GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

HIZLI YORUM YAP