DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA ERZİNCANLILARDAN, BİNALİ YILDIRIM VE ŞADİ BAŞKANA 24 AYAR DESTEK

Tuzla’dan Anadolu’ya Erzincanlılar Gecesi’nin Programı Yeni Zelanda’da 2 Camide Yapılan Terör Saldırısı Nedeniyle Değiştirildi, Gecede Müzik ve Eğlence İptal Edildi. Kur’an Kerim Tilaveti İle Başlayan Gece, Dualarla Sona Erdi.

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 16 Mart 2019 Cumartesi Günü Erzincanlılar Gecesi Düzenlendi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Geceye AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müsteşarı Orhan Birdal, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Derneklerinin Temsilcileri Katıldı.

Tuzla’dan Anadolu’ya Erzincanlılar Gecesi, Kadıköy Osman Ağa Cami Müezzini Ruşen Yakar’ın Kur’an-I Kerim Tilaveti İle Başladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Sanatçı Kenan Korkmaz Slayt Gösterimi Eşliğinde Paylaştı. Gece, İlahiyatçı Coşkun Kahraman ve Müezzinlerin Kur’an-I Kerim Tilaveti ve Kadir Kuğu’nun İlahi Konseri İle Devam Etti.

HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNÜLLERİNE GİRMEYE TALİBİZ

Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı Göksel Nacar, Selamlama Konuşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Nacar, “Yaklaşık 1 Ay Önce Göreve Geldik. Birlik ve Beraberliğimizin Artarak Devamını Sağlamayı Amaçlıyoruz. Tuzla’da Yaşayan 10 Bin Hemşehrimizin Gönüllerine Girmeye Talibiz. Hain Terör Olayından Dolayı Gecemizde Değişiklik Yaptık. Tüm Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum” Dedi.

TUZLA BENİM EVİM, TUZLALIYIM

Kendisi de Erzincanlı Olan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Geceye Video Mesajı Gönderdi. Yıldırım’ın Görüntülü Mesajında “Birlik ve Beraberliğimizin, Kaynaşmamızın Gelişmesine Vesile Olan Bu Toplantıya Davetiniz İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Yoğun Programlardan Dolayı Sizlerle Beraber Olamadık. Tuzla Benim Evim, Tuzlalı’yım.  Sevgili Hemşehrilerim Erzincanlı Gurbet İnsanıdır, İyi Niyetli, Samimiyet Sahibidir. Çileler, Deprem ve Afetlerle Büyümüş, Olgunlaşmış, Her Türlü Zorluğa Karşı Sabretmesini Bilen İnsanlardır. Tuzla’da Başarılı Bir Şekilde Belediye Başkanlığı Yapan Değerli Kardeşim Dr. Şadi Yazıcı’ya Destek Vereceğinizden Zerre Kadar Şüphe Duymuyorum.

Aynı Şekilde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Sizin Bir Hemşehriniz Olarak Bize Olan Desteğinizi de Göstereceğinize Eminim. Ülkemiz İçin, İstanbul İçin, Erzincan’ımız İçin Hayırlı Olanda İttifak Edeceğinize Yürekten İnanıyorum. Tuzla’mızda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İnşallah 1 Nisan’dan İtibaren İlçe ve Büyükşehir Belediyesi El Ele Vererek Çok Daha Güzel Başarılara İmza Atacağız, Gençlerimizin Aydınlık Yarınları İçin Çalışacağız. Evimiz, İşimiz, Memleketimiz İstanbul Diyerek Her Türlü Başarıyı Birlikte Yakalayacağız. Bu Geceye Katılan Bütün Hemşehrilerimi Yürekten Kutluyor Hepinize Sevgi Ve Saygılar Sunuyorum.” Dedi.

TUZLA, HERKESİN İMRENDİĞİ BİR İLÇE OLDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müsteşarı Orhan Birdal da Selamlama Konuşmasında Yeni Zelanda’daki Terör Saldırısını Kınadı, İslam Alemine Başsağlığı Diledi. Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz, Gecesinin Anısına Orhan Birdal’a Hediye Takdim Etti.

Yeni Zelanda’daki Terör Saldırısını Kınayana AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram da Hemşehrileri İle Buluşmasını Sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Erzincanlılar Derneği’ne Teşekkür Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Hizmetlerinden Övgü Dolu Sözlerle Bahseden Bayram, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 10 Yıl Boyunca Hizmet Etti. Tuzla’nın Eski Halini Biliyorsunuz. Kendisinden Allah Razı Olsun. Marina Eskiden Hayaldi Gerçek Oldu. Tavşantepe – Tuzla Metro Hattı İnşallah Yeni Dönemde Devreye Girecek. Marmaray’ı Hizmete Hafta Açtık. “İstanbul Tuzla’dan Başlar” Sloganınız Var. Tuzla Eskiden İstanbul’da Uç İken Bugün İstanbul’un Merkezi, Herkesin İmrendiği Bir İlçe Oldu” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı Göksel Naçar ve Dernek Yönetimi, Gecenin Anısına Protokole Hediye Takdim Etti. Tuzla’dan Anadolu’ya Erzincanlılar Gecesi, Birlikte Okunan Dualarla Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI: GÜÇLÜ OLABİLMENİN YOLU, BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇİYOR

HIZLI YORUM YAP