DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA EN AZ RİSKLİ İLÇELERDEN

Küresel Koronavirüs Salgını İle Ulusal, Bölgesel ve Yerel Mücadelenin Tüm İmkanların Seferber Edilerek Sürdürüldüğü Bugünlerde İlçemizde Verilen Mücadelenin Olumlu Sonuçları Kendisini Göstermeye Başladı.

Tuzla Genelinde Alınan Tedbirler ve Gerçekleştirilen Uygulamalarla, Durmaksızın Devam Eden Koronavirüs İle Mücadele Neticesinde Tuzla En Az Riskli İlçelerden Birisi Olarak Ulusal Medyada Yer Aldı.

Temizlik, Hijyen, Bilgilendirme, Kamu Hizmetlerinin Aksamaması ve Sosyal Hayatın Desteklenmesi Başlıklarında Eş Zamanlı Yürütülen Mücadelede Her Alanda Başarılı Sonuçlar Elde Edilmeye Devam Ediyor.

Çalışmalarını Sadece Saha Çalışmaları İle Sınırlamayan Tuzla Belediyesi Sosyal Hayatı Destekleyecek Örnek Çalışmaları Birbiri Ardına Hayata Geçirdi. Koronavirüs İle Mücadele Sürecinde Sahadaki Mücadeleden, Psikolojik Desteğe, Eğitim Hizmetlerinden Kültür Sanat Etkinliklerine, Gönül Belediyeciliğinin Simgesi Olan Vefa Çalışmasından E-Belediyecilik Hizmetlerine Mücadelenin Her Alanında Tuzla Belediyesi Öncü Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Sahada Devam Eden İlaçlama, Dezenfekte, Yıkama Çalışmalarıyla Beraber Kararlılıkla Sürdürülen Kontrol ve Denetimler Neticesinde Tuzla’nın Risk Seviyesi En Düşük İlçelerden Birisi Olarak Ulusal Medyada Yer Alması, Tüm Ekiplerin Özverili Çabalarının Neticesidir.

Öte Yandan Devam Eden Kültür, Sanat, Eğitim Benzeri Çalışmaları Kapsayan Etkinliklerin E-Belediye Uygulamalarıyla Sosyal Hayata Yansımasıyla da Günlük Hayatımızda da En Az Etkilenen İlçelerden Birisi Olduk. Bugüne Kadar Hep Önce İnsan Diyerek Çalıştık. Güçlü Altyapımızı Halkımız İçin Seferber Ettik. Bu Süreci Hep Beraber Atlatacağız. Hemşehrilerimizden Evlerinde Kalarak Bizlere Desteklerini Sürdürmesini İstiyoruz. Biz Sizin İçin Her Yerdeyiz.” Sözleriyle Evde Kalma Mesajını da Yinelemiş Oldu.

Tuzla Belediyesi Aralıksız Sürdürdüğü Çalışmaları Durum Normalleşinceye Kadar Sahada ve Sosyal Hayatı Destekleyecek Şekilde Uygulamaya Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI: SİZ EVDE KALIN BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

HIZLI YORUM YAP